BAL'da 19.hafta heyecanı yaşanacak

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 12.Grupta 19.hafta Pazar günü oynanacak 6 karşılaşma ile tamamlanacak.

16.02.2018 19:53:00 0
BAL

 Lider Altınova Belediyespor evinde Bigaspor’u konuk ederken, ikinci sıradaki Sultangazispor ise deplasmanda Edirnespor’a konuk olacak. Zirve yarışından uzaklaşan temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor ise taraftarı önünde alt sıralardan kurtulmaya çalışan Yalova Kadıköyspor’u evinde konuk edecek.

 

LİDER EVİNDE

 

Haftaya 40 puanla lider durumda giren Altınova Belediyespor evinde 27 puanla beşinci sırada bulunan Bigaspor’u konuk edecek. Pazar günü Hersekzade Ahmet Paşa Stadyumunda oynanacak olan karşılaşma ise saat 14.00’de başlayacak. Karşılaşmayı Meliz Özçiğdem yönetirken, yardımcılıklarını ise Eren Öksüzler, Emrah Binali ve Birand Gümüş yapacak.

 

SULTANGAZİSPOR DEPLASMANDA

 

Lider Altınova Belediyespor’u takibini sürdüren 36 puanlı Sultangazispor ise deplasmanda Edirnespor’a konuk olacak. Ömer Kocabey’in yöneteceği karşılaşmada İsa Sütçü, Ozan Burak Akduman ve Gündeniz Gürtay yardımcı hakem olarak görev yapacak. Edirne 25 Kasım Stadyumunda oynanacak olan bu zorlu karşılaşmada aynı saatte başlayacak.

 

HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI

 

Son iki hafta aldığı şok mağlubiyetlerle zirve yarışından uzaklaşan temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor ise evinde 12 puanla alt sıralardan kurtulmaya çalışan Yalova Kadıköyspor’a konuk olacak. Maçın hazırlıklarına Pazartesi günü yaptığı çift antrenmanla başlayan ve hazırlıklarını ise hafta boyunca sürdüren temsilcimiz yaptığı son antrenmanın ardından maç saatini beklemeye başladı. Ligin ilk devresinde oynanan karşılaşma ise Yalova temsilcisinin 3-0’lık galibiyeti ile sonuçlanmıştı.

 

HEDEF ÜÇ PUAN

 

Ligde Sultangazispor ve Gaziosmanpaşaspor mağlubiyetlerinin ardından üzüntülü olduklarını kaydeden takımın Genel Kaptanı Sebahattin Çolakoğlu “ Bu hafta evimizde alt sıralardan kurtulmaya çalışan Yalova Kadıköyspor’u konuk edecek. Ligin ilk devresindeki mağlubiyetin rövanşını almak istiyoruz. Rakibimizi mağlup edip önümüze bakacağız. Taraftarlarımı da bu zorlu karşılaşmaya bekliyoruz” dedi.

 

SAAT 14.00’DE OYNANACAK

 

Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumunda Pazar günü saat 14.00’de oynanacak olan karşılaşmayı Ali Can Özışık yönetecek. Özışık’ın yardımcılıklarını ise Celal Eser, Tahir Yalçın ve Uğur Altay yapacak.

 

ÇORLU İSTANBUL DEPLASMANINDA

 

Son haftalarda aldığı başarılı sonuçlarla birlikte kendine gelen Çorluspor 1947 deplasmanda İstanbul temsilcisi Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor’a konuk olacak. Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor’un ligde 20 puanı bulunurken, Çorluspor 1947’nin ise 23 puanı bulunuyor. Alemdağ Stadyumunda Pazar günü oynanacak olan karşılaşmayı ise Ufuk Demircioğlu, Aykut Yılmaz, Bülent Karga, Gürkan Tanoğlu yönetecek.

 

UZUNKÖPRÜSPOR YÜKSELİŞİNİ SÜRDÜRMEK İSTİYOR

 

Ligde alt sıralardan kurtulmaya çalışan Çıksalınspor evinde geçtiğimiz hafta Edirnespor’u farklı geçerek gövde gösterisi yapan Uzunköprüspor’u konuk edecek. 15 puanla onuncu sırada yer alan Çıksalınspor ile 24 puanda bulunan Uzunköprüspor’un karşılaşması Pazar günü Beyoğlu Stadyumunda oynanacak. Saat 14.00’de başlayacak olan karşılaşmayı Enver Aydın yönetirken, yardımcılıklarını ise Bülent Eraykutlu, Mahmut Uncu ve Erkan Yeğin yapacak.

 

Geçtiğimiz hafta 1911 Çerkezköyspor’u mağlup ederek moral bulan Gaziosmanpaşaspor deplasmanda Yeni Çanspor’a konuk olacak. Ligde Yeni Çanspor’un 15, Gaziosmanpaşaspor’un ise 28 puanı bulunuyor. Çan İbrahim Bodur Stadyumunda oynanacak olan karşılaşmayı Recep Kaval yönetirken, yardımcılıklarını ise Enes Seymen, Melih Dökümcü ve Metin Aktaş yapacak.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10