Akay: Başarılarınız bizleri gururlandırıyor

Türkiye Satranç Federasyonu Çerkezköy Temsilcisi Remzi Yakut, Milli Takım havuzuna seçilen Çerkezköy Belediyesi Satranç Kulübü sporcuları ve velileri ile birlikte Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akayâ??

Çerkezköy 16.02.2018 19:57:00 0
Akay: Başarılarınız bizleri gururlandırıyor

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Çerkezköy Belediyesi Satranç Kulübü sporcuları Yağız Efe Deniz (9) ve Ece Naz Sönmez’in (9) 20 – 26 Ocak tarihlerinde Antalya’da düzenlenen Türkiye Küçükler Satranç Şampiyonası’nda elde ettikleri başarı neticesinde Milli Takım havuzuna seçildiklerini belirten Türkiye Satranç Federasyonu Çerkezköy Temsilcisi Remzi Yakut, “Belediye Başkanımız Vahap Akay’ın katkıları sayesinde Çerkezköy’de satranç çok güzel noktalara geldi. Bu nedenle desteklerinden dolayı Başkanımızı ziyaret ederek teşekkür etmek istedik” dedi.

 

“ÜLKEMİZİ TEMSİL EDECEK”

 

Yakut “ Yağız Efe Deniz 20 – 29 Nisan tarihlerinde Arnavutluk’ta düzenlenecek olan Dünya Okullar Arası Satranç Şampiyonası’nda Çerkezköy’ü ve ülkemizi temsil edecek. 29 Haziran – 8 Temmuz tarihlerinde de Polonya’da Avrupa Okullar Arası Satranç Şampiyonası düzenlenecek. Sporcularımız bu turnuvada da kentimizi ve ülkemizi başarıyla temsil edecekler” diye konuştu.

 

ADINDAN SÖZ ETMEYE BAŞLADI

 

Ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “Çerkezköy Belediyesi olarak bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da sporun her dalına destek vermeye devam edeceğiz. Kentimiz birçok branşta olduğu gibi satrançta da adından söz ettirmeye başladı. Geleneksel hale getirdiğimiz Çerkezköy Belediyesi Satranç Şampiyonası her yıl yoğun bir katılım ile gerçekleştiriliyor. Bu kapsamda sporcularımızın gerek ulusal gerekse uluslararası alanlarda elde ettikleri başarılar bizleri gururlandırıyor” diye konuştu. Satranç ve diğer sporlara desteklerinin devam edeceğini kaydeden Akay, bu yıl 5-6 Mayıs tarihlerinde Çerkezköy Belediyesi Satranç Şampiyonası’nı 29 Ekim Spor Kompleksi’nde gerçekleştirme planlarının olduğunu kaydetti.

 

Haber / Abdullah ADIGÜZEL


0282 726 91 91
0282 747 65 10