Kuş: Servisçiler odasını kuruyoruz

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Eski Başkanı Yaşar Kuş, yaptığı basın açıklamasında Tekirdağ  S ve J Plakalı Servisçiler ve Personel Servisleri Odası kurma çalışmalar

Çerkezköy 16.02.2018 20:03:00 0
Kuş: Servisçiler odasını kuruyoruz

Önceki akşam Yemek Dünyası’nda yapılan basın toplantısına Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Fikret Tanyeri, Dernek Eski Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Tokgöz ve Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Eski Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Akın katıldı.

 

ODAMIZ TEKİRDAĞ İL GENELİNDE FAALİYET GÖSTERECEK

 

Tekirdağ genelinde 2 bin 400 tane servisçi ve personel taşımacılılığı yapan esnafımız var. Bu esnaflarımızı oda bünyesinde bir araya getirmek ve daha iyi hizmet vermelerini sağlamak için oda kurma çalışmalarına başlamış bulunuyoruz.  Oda kurma meşalemizi Çerkezköy’den başlattık. Bu konuda bir arkadaşımız oda kurmak için yetki almıştı. Bu işi bize devretti. Biz de odanın bir an önce kurulması için çalışma başlattık. Bu nedenle bu akşam bu konuda basınımızı bilgilendirmek için sizlerle bir araya geldik.  Diğer ilçelerimizde de toplantılar yapacağız. Odamızı en geç 180 gün içinde kurarak genel kurulumuzu gerçekleştireceğiz. Odamızın merkezi Tekirdağ il merkezinde olacak. İlçelerimizde de odamız temsilcileri bulunacak. Cumartesi günü burada Tekirdağ il genelindeki servisçi ve personel taşımacılığı yapan S ve J plakalı esnafımızla ve basın mensuplarımızla birlikte kahvaltıda bir araya geleceğiz ve bu toplantımızda oda ile ilgili daha geniş bir açıklamada bulunacağız. Amacımız Tekirdağ il genelindeki S ve J plakalı esnaflarımızın oda bünyesinde daha iyi şartlarda daha iyi hizmet vermelerini sağlayacağız. Odamızı en kısa süre içinde kurarak faaliyete geçirmek olacak. Bu nedenle Cumartesi günü gerçekleştireceğimiz kahvaltıya tüm servisçi ve personel taşımacılığı yapan arkadaşlarımızı bekliyoruz.”dedi.

 

SEN BEN DEĞİL BİZ OLARAK HAREKET EDİLECEK

 

Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Fikret Tanyeri de, “İlimizde servisçiler ve personel taşımacılığı odası artık bir zorunluluk haline gelmiştir. Bir süre önce bu konuda bizler çalışma başlattık Ancak bölünmeler olunca oda kurma çalışmamız duraksadı. Odanın kurulması yetkisini  Yaşar Kuş’a devrettik ve işi hızlandırdı. Oda çatısı altında bir araya gelmek herkesin menfaatine olacaktık. Burada sen ben değil biz olarak hareket edilecek. Servisçi ve personel taşımacılığı yapan S ve J plakalı esnafımızın daha iyi şartlarda hizmet vermeleri için bir çatı altında bir araya gelmemiz en doğru bir hareket olduğuna inanıyorum. Birlik ve beraberlik içinde olduğumuzda hem daha güçlü hem de haklarımızın korunması açısından da iyi olacağına inancım tamdır.”dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10