Festival öncesi öğrencilerden Abban'a ziyaret

Hacı Fahri Zümbül Kız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 10 ve 11. sınıf yiyecek içecek bölümü öğrencileri Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban'ı 22-25 Şubat tarihlerinde  İstanbul'd

Çerkezköy 16.02.2018 20:06:00 0
Festival öncesi öğrencilerden Abban

Ziyarette Hacı Fahri Zümbül Kız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Talat Mutlu ile Yiyecek İçecek  Alan Şefi Hülya Güner ve Bölüm Öğretmeni  Nurgül Kurşunlu Çerkezköy Milli eğitim Müdürlüğü Şube müdürleri irfan danışmaz ve Yusuf Hayri de hazır bulundu.

 

YARIŞMA ÖNCESİ BİLGİ VERDİ

 

Ziyarette Okul Müdürü Talat Mutlu Kaymakam Atilla Selami Abban’a katılacakları yarışma hakkında şu bilgileri verdi; ‘’Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu(TAŞFED) tarafından 22-25 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek olan Uluslararası Gastronomi Festivali kapsamında gerçekleşecek yarışmalarda okulumuz yiyecek içecek hizmetleri alanında faaliyet gösterecektir. Bu yıl 16.’sı düzenlenecek festivale 30 ülkeden 450’si yabancı olmak üzere 2 bin 100 yarışmacı aşçının 75 kategoride yarışacağı ve 25’i yabancı 100 jüri üyesinin katılacağı yarışmada yiyecek içecek hizmetleri öğretmenlerimiz Hülya Güner, Nurgül Kurşunlu ve İbrahim Balaban‘ın rehberliğinde 14 öğrenciyle katılacaklardır.”dedi.

 

ÖĞRENCİLERİMİZ YARIŞMALARA 3 KATEGORİDE KATILACAK

 

Mutlu; “22 Şubat 2018 Perşembe günü balık kategorisinde: Öznur Hati, Senanur Coşkun, Sevgi Satıcı isimli öğrencilerimiz  yine aynı gün tatlı tabağı kategorisinde Kardelen İpek, Busenur Açar, Yağmur Uysal, Zeynep Taş  isimli öğrencilerimiz katılacak. Öğrencilerimiz uzun süredir üzerinde çalıştıkları sunumları ile mücadele edeceklerdir. 23 Şubat 2018 Cuma günü ana yemek kategorisinde  Ayça Akdüzen, Zeliha Şanlı, Rukiye Kurkut, Nergiz Yılmaz, Çağla Salcı, Fatmanur Akbulut ve Tuğba Akça isimli öğrencilerimiz büyük titizlikle hazırladıkları sunumlarıyla  yarışmada yer alacaklardır. Biz bu yarışmalara 3 kez katıldık. İlk katıldığımız yıl bronz madalya, ikinci yıl ve üçüncü yıllarda gümüş madalyalar aldık. Bu yıl hedefimiz altın madalya almak. Yarışmalarda her şeyden önce okulumuzu ilçemizi en iyi şekilde temsil etmektir.”dedi. Yiyecek İçecek Alan Öğretmenleri Hülya Güner ve Nurgül Kurşunlu da yarışma için uluslar arası yemekleri seçtiklerini ve okulun ve Çerkezköy’ü en iyi şekilde temsil edeceklerini ifade ettiler.

 

BAŞARILI OLACAĞINIZA İNANIYORUM

 

Kaymakam Atilla Selami Abban da  “Bu yarışmada ilçemizi en iyi şekilde temsil edeceğinize inanıyor ve sizlere başarılar diliyorum. Bu tür yarışmalar önemli yarışmalar. Sizlerin başarılı olacağınıza inanıyorum” dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10