4 ayda 10 eğitim verilecek

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası tarafından eğitim kapsamında sürdürülen faaliyetler devam ediyor.

Çerkezköy 18.02.2018 20:57:00 0
4 ayda 10 eğitim verilecek

Yapılacak eğitimler kapsamında; 21 Şubat Çarşamba günü 10:00-16:00 saatleri arasında Prof. Dr. Murat Erdal ve Araştırma Görevlisi Adil Ünal’ın anlatımıyla düzenlenecek olan ‘Tedarik Zinciri Operasyonları Referans Modeli (Skor)Eğitimi’nde, skor modeli yapısı ve özellikleri, skor modelinde tedarik zinciri süreçleri, Scor ve tedarik zinciri performans ölçümü, Scor tedarik zinciri uygulamaları, Scor modelinde insan kaynaklarına bakış konuları anlatılacak. 28 Şubat Çarşamba günü 10:00-16:00 saatleri arasında Süleyman Işık’ın anlatımıyla düzenlenecek olan ‘Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Ve Şirketlere Çalışanlara Getirdiği Yükümlükler Konulu Eğitim’de ise ‘hangi veriler kişisel ver kapsamındadır? Özel nitelikli kişisel veriler hangileridir? Veri işleme şartları nelerdir? Hangi durumda kişileri açık rızası alınmalıdır? Kanun ile öngörülen idari ve cezai yaptırımlar nelerdir?’ konuları anlatılacak.  

 

MART AYINDA YAPILACAK EĞİTİMLER

 

Mart ayında yapılacak eğitimlerde ise 7 Mart Çarşamba günü 10:00-16:00 saatleri arasında Yrd. Doç. Dr. Zeki Yüksekbilgili’nin anlatımıyla ‘Kriz Ortamında İşletme Yönetimi Eğitimi’nde ‘stratejik yönetim ve temel kavramlar, planlama ufku ve stratejik yönetim ilişkisi, stratejik planlama öğeleri, stratejik yönetim araçları kriz yönetimi aşamaları, krizde stratejik yönetim, krizden ders almak ve krizleri fırsata dönüştürmek’ konuları anlatılacak. 17 Mart Cumartesi günü 10:00-16:00 saatleri arasında Ebru Yaşar Seçen’in anlatımıyla düzenlenecek olan ‘Etkili İletişim Ve Beden Dili Eğitimi’nde ‘iletişimin temel unsurları, Neden iletişemiyoruz? İletişim tarzları, benlik kavramı, rol çatışmaları, bireysel/örgütsel engeller, ast üst ilişkileri, doğru dinleme, beden dilini doğru anlamak’ konuları anlatılacak.  21 Mart Çarşamba günü 10:00-16:00 saatleri arasında Koray İnan’ın anlatımıyla düzenlenecek olan  ‘Satış Arttırma Becerileri Eğitimi’nde ‘değişen paradigmalar ve satış stratejilerine etkileri, deneyim ve özgürlük devri, ,bugünün tüketicisi kimdir, satın alma ve karar vermenin sırları, müşteri profilleri analizi, satış yönetimi için araçlar: kurum içi koçluk ve mentorluk uygulamaları’ anlatılacak. 28 Mart Çarşamba günü 10:00-16:00 saatleri arasında Süleyman Işık’ın anlatımıyla düzenlenecek olan, İş Hayatında Kurumsal Sistem Kurma Teknikleri Eğitimi’nde ‘mevcut sistemlerin analizi, değişim tetikleyicileri, değişimden amaçlanan faydaların belirlenmesi’ gibi konular anlatılacak.

 

NİSAN AYINDA YAPILACAK EĞİTİMLER

 

Nisan ayında yapılacak eğitimlerde 4 Nisan Çarşamba günü 10:00- 16:00 saatleri arasında Yrd. Doç. Dr. Zeki Yüksekbilgili’nin anlatımıyla düzenlenecek olan ‘Telefonda İletişim Ve Eğitim Hizmeti Eğitimi’nde ‘iletişim nedir, iletişim engelleri dinlemek, ses kullanımı, telefon iletişimi nedir, altın kurallar zor insanlarla başa çıkmak’ gibi konular anlatılacak. 11 Nisan Çarşamba günü 10:00-16:00 saatleri arasında Fatih Yaldız’ın anlatımıyla düzenlenecek olan  ‘Karar Verme Teknikleri Eğitimi’nde ‘karar verme süreci, karar verme sürecinin temel öğeleri, örgütsel karar türleri, iyi bir kararın ölçütleri’ gibi konular anlatılacak. 18 Nisan Çarşamba günü 10:00 16:00 saatleri arasında Koray İnan’ın anlatımıyla düzenlenecek olan ‘kar noktaları eğitiminde karlılık ve karlılığın kaynağı, fiyatlandıralım ama neye göre nasıl, satış ekiplerinin motivasyonu, performansını arttır! Karını arttır!’ gibi konular anlatılacak.

 

MAYIS AYINDA YAPILACAK EĞİTİM

 

Mayıs ayında yapılacak eğitimlerde ise 9 Mayıs Çarşamba günü 10:00-16:00 saatleri arasında Dr. Zeynep Hatipoğlu’nun anlatımıyla düzenlenecek olan ‘Görev Verme Ve Delegasyon Eğitimi’nde ‘delegasyon kavramı, delegasyonun faydaları, delegasyon sürecinde karşılaşılan sorunlar, işlerin sınıflandırılması, delegasyon stilleri’ gibi konular anlatılacak.

 

Haber / Hilal ÇARIKÇI


0282 726 91 91
0282 747 65 10