BROSS çalışanına araba hediye etti

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren Bross Tekstil kuruluşunun 10. yılını çalışanlarıyla birlikte dün fabrikada coşkulu bir şekilde kutladı.

Çerkezköy 18.02.2018 20:58:00 0
BROSS çalışanına araba hediye etti

BROSS TEKSTİLDE 10 BİNLER GEÇİMİNİ SAĞLIYOR

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda açılış konuşmasını yapan  Bross Tekstil Genel Müdürü Furkan Yavuzarslan, çalışanlar ile gurur duyduklarını belirterek, “Sevgili Bross Tekstil mensupları her birinizin  burada emeği büyük. Sizlerin çalışmaları sayesinde buradan 10 binler geçimini sağlıyor. Bu firma hepimizin. Küresel pazarda mücadele etmek için birlikte zorlukların üstesinden geliyoruz ve sizlerle birlikte her zaman zorlukların üstesinde geleceğimize de inanıyorum. Sizleri çalışma şartlarını iyileştirmek için de gereken çalışmayı yapıyoruz. Şartlarımız her geçen gün iyileştikçe Bross Tekstil de daha emin ve kararlı adımlarla yoluna devam ediyor. Bu firmanın kıymetini bilenlerle yolumuza devam ediyoruz. Gelecek yıllarda da daha iyi imkanlarla bir araya geleceğiz. 10. yılımız hayırlı olsun. Biz sizlere hakkımızı helal ediyoruz. Sizler de haklarınızı helal edin. Tüm Bross Tekstil çalışanlarımıza iyi eğlenceler diliyorum” dedi.

 

10. YIL PASTASI ALKIŞLARLA KESİLDİ

 

Genel Müdür Furkan Yavuzarslan’ın konuşmasının ardından Bross Tektil’in günümüz ve kuruluşundaki üretim faaliyetleri ile ilgili slayt eşliğinde sunum yapıldı. Ardından fabrika çalışanlarının oluşturduğu müzik grubu günün sevilen şarkılarını söyleyerek 10. yıl etkinliğine katılan Bross Tekstil çalışanlarını coşturdu. Daha Sonra Bross Tekstil Genel Müdürü Furkan Yavuzarslan olmak üzere fabrika üst düzey yetkilileri birlikte 10. yıl pastasını alkışlar eşliğinde kesti.

 

10 YILDIR ÇALIŞAN PERSONELE PLAKET VERİLDİ

 

Pasta kesimi sonunda Bross Tekstil’in kuruluşundan bu yana 10 yıldır çalışan personele Genel Müdür Furkan Yavuzarslan, Üretim Müdürü Ruşen Çalışkan, Kalite Kontrol Müdürü Fatma Saka, İnsan Kaynakları Müdürü Buket  Gök, İdari İşler Müdürü Seçkin Avcı, Marka Sorumlusu Kübra Aşık Özkan, Planlama Müdürü Özlem Yılmaz, Muhasebe Müdürü Sinan Bayram tarafından plaket verildi. Plaket takdimi sonunda yine canlı müzik eşliğinde coşan Bross Tekstil çalışanları fabrika yöneticileriyle birlikte halaylar çekti.

 

ÇEKİLİŞTE ARABA FUAT BOZTAŞ’A ÇIKTI

 

Etkinlikte daha sonra araba çekilişi gerçekleştirildi. Araba çekilişine katılan 10 yıllık fabrika çalışanlar çekilişi soluksuz bir şekilde izledi. Çekilişte Fuat Boztaş’ın ismi çıktı. Genel Müdür Fuat Yavuzarslan arabanın anahtarını Fuat Boztaş’a hayırlı olması temennisiyle verdi. Arabayı kazanan Fuat Boztaş fabrika yöneticileriyle arabanın önünde objektiflere poz verdi. Fuat Boztaş ve eşi Ayfer Boztaş kendilerine araba çıkmasından son derece mutlu olduklarını ve Bross Tekstil’de çalışmaktan da gurur duyduklarını ifade ettiler. Araba çekilişinin ardından yapılan çekilişlerde 5 adet Led TV, 10 adet cep telefonu,  10 adet tablet, 5 adet Laptop, 5 adet beyaz eşya çeki, 6 adet tost makinesi, 7 adet Türk kahve makinesi, 8 adet çay makinesi, 10 adet yarım altın, 5 adet mikser ve 3 umre ziyareti çekilişi yapıldı. Çalışanlar kendilerine 10. yıl etkinliğinde unutamayacakları gün yaşatan Bross Tekstil yönetimine ve fabrika yöneticilerine teşekkür etti.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10