Emniyet Müdürü Kecici son yolculuğuna uğurlandı

Evinde dün sabaha karşı geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden evli ve iki çocuk babası Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürü Metin Kesici için dün İl Emniyet

Tekirdağ 19.02.2018 19:37:00 0
Emniyet Müdürü Kecici son yolculuğuna uğurlandı

BAŞ SAĞLIĞI DİLEDİ

 

Uğurlama törenine Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, AK Parti Tekirdağ MilletvekiliDt. Ayşe Doğan, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, Kesici’nin ailesi, meslektaşları, siyasi parti temsilcileri, kamu kurum temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Törende konuşan İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın; “Bugün çok büyük bir kayıp vesilesiyle burada bir aradayız. Değerli Emniyet Müdür Yardımcımız Metin Kesici sabaha karşı geçirmiş olduğu kalp krizi sonucu aramızdan ayrılmıştır. 1987 yılında teşkilatımızda göreve başlayan Metin Kesici, 30 yılı aşkın zamandır farklı rütbe ve görevlerde başarı ile çalışmış, 2011 yılında Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü kadrosuna atanmıştır. Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü görevini yürütmekte olduğum 2016 yılı Ekim ayından bu yana birlikte mesai harcadığımız Metin Kesici, verilen her türlü görevi layıkıyla yerine getiren, her zaman vatanı ve milleti için çalışan, mesai arkadaşları ve personeli tarafından çok sevilen ve saygı duyulan bir idareci olmanın yanında, iyi bir aile babası olduğunu her zaman göstermiştir. Değerli Meslektaşımızı ebediyete uğurlarken, kendilerine Allah’tan rahmet, kederli ailesine, tüm yakınlarına, Emniyet Teşkilatımıza ve Milletimize başsağlığı diliyorum” dedi.

 

NAAŞI BALIKESİR’E GÖNDERİLDİ

 

Kesici’nin öz geçmişi okunup, Tekirdağ İl Müftüsü İsmail İpek’in dualarının ardından, naaşı silah arkadaşları tarafından omuzlanarak cenaze aracına götürüldü. Kesici’nin cenazesi toprağa verilmek üzere Balıkesir’in Gönen ilçesine gönderildi.

 

Haber / Şaban KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10