Projelerini Ceylan ve Albayrak'a anlattılar

Türkiye Beyazay Derneği Tekirdağ Şubesi Başkanı Adnan Şahin ve yönetim kurulu üyeleri, Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ı makamında ziyaret et

Tekirdağ 20.02.2018 20:40:00 0
Projelerini Ceylan ve Albayrak

İLK ZİYARET VALİ CEYLAN’A

 

Önceki gün Beyazay Derneği Tekirdağ Şubesi Başkanı Adnan Şahin ve yönetim kurulu üyeleri ilk olarak Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan’ı ziyaret etti. Ziyarette Adnan Şahin yeni çalışmalar hakkında bilgi vererek, önümüzdeki üç yıl içindeki projeleri Vali Ceylan’a paylaştı. Vali Ceylan’da Beyazay Derneğinin çalışmalarını takdirle karşıladığını ve her zaman yanlarında olduklarını kaydetti.

 

TEŞEKKÜR ETTİLER

 

Beyazay Derneği Tekirdağ Şubesi Başkanı Adnan Şahin ve yönetim kurulu üyeleri daha sonra ise Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ı ziyaret etti. Derneklerin bulundukları kent için öneminin görüşüldüğü ziyarette Beyazay Derneği Tekirdağ Şubesi Başkanı Adnan Şahin ve yönetim kurulu üyeleri, Başkan Kadir Albayrak'a misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederken, Başkan Albayrak da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek heyete çalışmalarında başarılar diledi.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10