Kapaklıspor avantajı yakaladı

Tekirdağ Süper Amatör Ligde 19.hafta oynanan altı karşılaşma ile tamamlandı.

22.02.2018 20:10:00 0
Kapaklıspor avantajı yakaladı

Haftaya lider durumda giren Kapaklıspor evinde Sitespor’u mağlup ederek avantaj elde ederken,  Kapaklıspor’u takibini sürdüren 1461 Karadenizspor ise evinde Malkara 14 Kasımspor’a puan kaybederek liderin beş puan gerisine düştü.

 

LİDER ÜÇ PUANLA KAPATTI

 

Lider Kapaklıspor Kapaklı derbisinde Sitespor ile karşı karşıya geldi. Taraftarların büyük ilgi gösterdiği karşılaşmada Şaban ile Kapaklıspor öne geçti. İlerleyen bölümleri doğru Kapaklıspor Anıl’ın ayağından bulduğu golle skoru eşitledi. İlerleyen bölümlere doğru Kapaklıspor Berkay ile bir gol daha bularak karşılaşmanın ilk devresini 2-1 önde tamamladı. İkinci devreye de iyi başlayan Kapaklıspor Şaban ile bir gol daha bularak skoru 3-1 yaptı. Gol düellosu şeklinde geçen karşılaşmanın 65’inci dakikasında Hüseyin kafa vuruşu ile farkı üçe çıkardı. Oyundan düşmeyen Kapaklı Sitespor Serkan Akyüz’ün penaltı golüyle farkı ikiye indirdi. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Kapaklıspor’un 4-2 üstünlüğü ile tamamlandı.  Kapaklıspor bu galibiyet ile puanını 45 yaparak avantaj elde ederken, Sitespor ise 24 puanda kaldı.

 

1461 KARADENİZSPOR İKİ PUAN BIRAKTI

 

Haftaya ikinci sırada giren 1461 Karadenizspor evinde orta sıralarda mücadele eden Malkara 14 Kasımspor’u konuk etti. Maça mutlak üç puan parolası ile başlayan ev sahibi ekip istediği gol ve golleri bulmakta zorlandı. İlerleyen bölümlere doğru Malkara 14 Kasımspor savunma ağırlıklı bir futbol ortaya koydu. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan gol çıkmayınca karşılaşmada başladığı gibi golsüz eşitlik ile tamamlandı. 1461 Karadenizspor bu beraberlikle lider Kapaklıspor’un 5 puan gerisine düşerken, Malkara 14 Kasımspor ise puanını 26 yaptı.

 

DOĞANSPOR BEŞLEDİ

 

Tekirdağ Süper Amatör Ligde üçüncü sırada haftaya giren temsilcimiz Çerkezköy Doğanspor deplasmanda Çorlu Kültürspor’a konuk oldu. Rakibi karşısında maç boyunca iyi bir oyun sergileyen Doğanspor karşılaşmadan da 5-3 galip çıktı. Pazar günü Çorlu General Basri Saran Stadyumunda oynanan karşılaşmaya etkili başlayan temsilcimiz Doğanspor bulduğu gollerle karşılaşmanın ilk devresini 3-1 önde tamamladı. Karşılaşmanın ikinci devresinde de rakibine üstünlüğünü kabul ettiren Çerkezköy Doğanspor hata yapmayınca karşılaşmadan da 5-3 galip ayrıldı. Çerkezköy Doğanspor’u galibiyete taşıyan golleri ise Fırat Işık(3) ve Arif kaydetti. Doğanspor bu galibiyet ile puanını 39’a yükselterek üçüncü sıradaki yerini korumasını bildi.

 

EREĞLİ’DEN YARIM DÜZİNE GOL

 

Tekirdağ Süper Amatör Liginin şampiyonluk isteyen ekiplerinden Marmara Ereğlisi Belediyespor, ligin 20. haftasında sahasında şampiyonluk hedefi kalmayan Muratlı Belediyespor’u konuk etti.

 

İlk yarısı 1-0 sonuçlanan maçın ikinci yarısında üstün bir oyun sergileyen Marmara Ereğlisi Belediyespor, bulduğu gollerle rakibine en farklı mağlubiyetlerinden birini yaşattı. Mücadeleden 6-0 gibi farklı bir skorla galip ayrılan Marmara Ereğlisi Belediyespor, moral bularak zirve yarışında yeniden umutlandı. Marmara Ereğlisi Belediyespor’un gollerini Süleyman Sülün, Fatih Yorulmaz, Cüneyt Beştepe(2), Batuhan Yeniada ve Çağlar Akman kaydettiler.

 

ULAŞ DÜŞÜŞÜNÜ SÜRDÜRDÜ

 

Tekirdağ Süper Amatör Liginin 20. hafta maçında Sağlamtaşspor ile ErgenegücüUlaşspor Malkara 14 Kasım Stadında karşı karşıya geldiler.Sağlamtaşspor 36. dakikada Esat’ın penaltı golü ile Ulaş temsilcisi önünde 1-0 öne geçti. İlk 45 dakika bu skorla tamamlanırken, ikinci yarıda yine Sağlamtaşspor fileleri havalandıran taraf oldu.68. dakikada İbrahim ile farkı ikiye çıkaran Sağlamtaşspor, kalan sürede skoru muhafaza ederek rakibini 2-0 mağlup etti. Konuk takım ErgenegücüUlaşspor bu sonuçla Şarköyspor’un kazandığı haftada düşme hattına gerilemiş oldu.

 

ŞARKÖYSPOR’DAN ÖNEMLİ GALİBİYET

 

Alt sıralardan kurtulmaya çalışan iki ekip Şarköyspor ile Çorlu GençlerbirliğisporPazar günü Şarköy Sahası’nda karşı karşıya geldi. Maça mutlak galibiyet parolası ile başlayan Şarköyspor ilerleyen bölümlere doğru kaydettiği golle karşılaşmada öne geçmesini bildi. Konuk ekip Çorlu Gençlerbirliğispor oyun disiplininden kopmayarak beraberlik için yüklendi. Kalan dakikalarda iki ekibinde geliştirdiği ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Şarköyspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı. Şarköyspor bu önemli galibiyet ile puanını 13 yaparken, Çorlu Gençlerbirliğispor ise bir puanda kaldı.

 

Haber / Faik Onur KAYA 


0282 726 91 91
0282 747 65 10