Ak Parti 1911 Çerkezköyspor'u akşam yemeğinde ağırladı

AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 12.Grup'ta mücadele eden 1911 Çerkezköyspor'u akşam yemeğinde ağırladı.

Çerkezköy 25.02.2018 20:45:00 0
Ak Parti 1911 Çerkezköyspor

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Çınar Restaurant’ta cumartesi akşamı gerçekleştirilen yemeğe AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, yönetim kurulu üyeleri, 1911 Çerkezköyspor Başkanı Uğur Erem, yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve futbolcular katıldı. Yemek öncesi kısa bir konuşma gerçekleştiren 1911 Çerkezköyspor Başkanı Uğur Erem “ Bu gece bizi yemekte ağırlayan AK Parti İlçe Teşkilatına teşekkür ediyoruz. Bu hafta zorlu bir karşılaşmaya çıkacağız. Bu karşılaşmadan üç puan ile dönmeyi hedefliyoruz” dedi.

 

“ÇERKEZKÖY İSMİNİN MARKALAŞMASINI İSTİYORUM”

 

Yemeğe katılım gösteren teknik heyet ve futbolculara teşekkür ederek konuşmasına başlayan AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe “ Öncelikle yarın önemli bir maçınız var. Lüleburgazspor karşılaşmasında sizlere başarılar diliyorum. Ben aslen Erzurumlu ve Çerkezköy’de doğup büyüyen kardeşinizim. Ben Çerkezköy isminin markalaşmasını istiyorum. Yaşadığımız ilçenin isminin bütün ülkede duyulması bununda ilçemize katkı anlamında faydalı olduğuna inanan siyasi görüşün ilçe başkanıyım. Bizim için 1911 Çerkezköyspor’unbaşarılarıyla bu şekilde markalaşabiliriz” dedi.

 

“BAŞARIYA KATKIMIZ OLSUN İSTİYORUZ”

 

1911 Çerkezköyspor’un başarılarıyla herkesin gurur duyduğunu kaydeden Öğe “Bizler de sizlere destek ve katkıda bulunarak birlikte başarıyı yakalayabiliriz. Spor kulüplerimiz zor şartlarda mücadele ediyor. Temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor Bölgesel Amatör Lig’de mücadele ediyor. İlk yılında olmasına rağmen şampiyonluk iddiası devam eden bir spor kulübüdür. Başarınız bizleri mutlu ediyor. Her birinizi teker teker kutluyorum. Bu başarıda bizim de katkımız olsun istiyoruz. Neler yapabiliriz diye başkan ile istişarede bulunduk” diye konuştu.

 

“ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYACAĞIZ”

 

1911 Çerkezköyspor için ellerinden geleni yapacaklarını kaydeden Öğe” Bu sadece siyasi parti meselesi değildir, buranın ekmeğini yiyen ve burada büyüyen Çerkezköy’ün çocuklarıyız. 1911 Çerkezköyspor’unher zaman yanında olacağımızın sözünü veriyorum. Bundan sonra da başarılarınızın devam edecek. Elimizi taşın altına koyacağız. Çerkezköy’de sizlerin daha layık olacağınız daha hak ettiğiniz spor komplekslerinin olması gerektiği konusunda hem fikiriz. Herbirimizin eksikliği vardır, biz iktidar partisi olarak elimizden geleni yapacağımıza inanmanızı istiyorum. Pazartesi günü kapalı spor salonunun yanındaki tesisle alakalı bazı bürokrasiden kaynaklı durumlar vardı. Bununla alakalı bizler girişimde bulunduk, Bunu pazartesi itibariyle hızlı bir şekilde bu sorunun çözülmesi için birlikte gayret edeceğiz”dedi. AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Öğe’ye yemeğin ardından yöneticiler tarafından çekiliş bileti verildi. 

 

Haber / FaİK Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10