Modern Fen Bilimleri Koleji  Kızılpınar'da da eğitim verecek

Kızılpınar Mahallesi girişinde inşaatı devam eden binayı Modern Fen Bilimleri Koleji'nin kiraladığı belirtildi.

Çerkezköy 26.02.2018 20:46:00 0
Modern Fen Bilimleri Koleji  Kızılpınar

ZFR Grup Sahipleri Güven Aksu, Kerem Eker ve Sur Akaryakıt  Sahibi Şakir Özer  ortak projesi ile yapılan  ve toplam kapalı alanı 5 bin metrekare olan inşaatın kiralama protokolü Modern Fen Bilimleri  Koleji Kurucu Müdürü Uğur Soykan tarafından dün saat 14.00’te Modern Fen Bilimleri Ortaokulu’nda  imzalandı. İmza töreninde bu projeye destek veren Çerkezköy Emlakçılar Derneği Başkanı Daimi Tavan’da hazır bulundu.

 

 KİRALADIĞIMIZ OKUL YERİNİN 5 BİN METREKARE KAPALI ALANI BULUNUYOR

 

İmza töreninde konuşan Çerkezköy Modern Fen Bilimleri Koleji Kurucu Müdürü Uğur Soykan, “Modern Fen Bilimleri Ortaokulu ile Sur Akaryakıt Yapı ve ZFR Grup’a ait Kızılpınar Mahallesi girişindeki toplam 5 bin metre kare kapalı alan olan inşaatı bitmiş binanın resmi kiralamasını bugün yapmış bulunuyoruz. 1 Temmuz 2018 tarihinde bina bize teslim edilecek. Burada 4 anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise eğitiminin yapılacağı binanın günümüz şartlarına uygun modern eğitime hazır hale getirilerek 2018-2019 eğitim dönemine kayıt almaya başlanmıştır.”dedi.

 

BİN ÖĞRENCİ KAPASİTELİ

 

Uğur Soykan, Çerkezköy Modern Fen Bilimleri Koleji olarak kiraladığımız okul binamız zemin kat ile birlikte altı katlı, 28 derslikli, laboratuvar, rehber öğretmen odaları, kantin, toplantı salonu, müdür odası, öğretmenler odası, idari işler odası,  ile bin öğrenci kapasiteli olup içinde yarı olimpik yüzme havuzu, kapalı spor salonu ve 2 bin metrekare bahçesi ile hizmete girecektir. Çerkezköy Modern Fen Bilimleri Koleji olarak eğitimde iddialı ve sınav hazırlığında bir numara olan kurumumuz artık her alanda daha iddialı duruma gelerek ingilizce eğitimi ve bölgedeki sosyal faaliyetleri ile de öğrencilerimizi en üst düzeye taşıyacağız. İmzaladığımız protokol Çerkezköy’ümüze hayırlı olsun” diye konuştu.

 

BÖLGEMİZE BÖYLE OKULLARIN AÇILMASINA KATKI SAĞLAMAYA DEVAM EDECEĞİZ

 

Çerkezköy Modern Fen Bilimleri Koleji’nin Kızılpınar Mahallesi’nde yer tahsisi konusundaki projeye destek verdiğini belirten Çerkezköy Emlakçılar Derneği Başkanı Daimi Tavan da, “Hızla gelişerek büyümeye devam eden sanayi kentimiz Çerkezköy’ün her alanda olduğu gibi eğitim alanında da bölgemizde bir numara olması için bu gibi projelere desteğimiz devam edecek. Bölgemize özel üniversite kurmalarını da bekliyoruz. Onlara da bu konuda gereken desteği ve yardımı yapmaya hazırız. Çerkezköy Modern Fen Bilimleri Koleji’nin Kızılpınar Mahallesinde eğitim öğretime geçmesi içinde bu projeye destek verdik ve bu kolejimize destek vermeye de devam edeceğiz” dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10