ÇTSO heyeti Zaporijiya'da

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası kardeş oda seçtiği Zaporijiya Ticaret ve Sanayi Odası'nın kendi fuar merkezinde düzenledikleri Building-Spring 2018 Fuarı'nına oda olarak 75 kişilik heyetle çıkartm

Çerkezköy 28.02.2018 20:36:00 0
ÇTSO heyeti Zaporijiya

Çarşamba sabahı Ukrayna’ya inen heyet bugün fuarın açılışına katılırken, gezinin üçüncü gününde de heyet fuar merkezinde bölge ve şehir idaresi ile yuvarlak masa toplantısı gerçekleştirecek. Rehber eşliğinde Zaporijiya şehir turu yapacak olan heyet, Pazar günü Çerkezköy’e dönecek.

 

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası heyeti ile Zaporijiya’da bulunan Çerkezköy Haber Genel Yayın Koordinatörü SevayKardeş’te Ukrayna gezisi notlarını gün gün Çerkezköy kamuoyu ile paylaşacak. 

 

Dün sabah saat 04:30’da Çerkezköy’den otobüsle Atatürk Havalimanı’na giden 75 kişilik heyet saat 07:25 uçağıyla Ukrayna Zaporijiya’ya hareket etti.Yerel saatle 08:20’de Zaporijiya’ya inen ÇTSO heyeti, iş gezinin ilk günündeMühendislik Tekniği ve Uçak Motorları Tarihi Müzesi’ne ziyaret gerçekleştirdi. Heyet bugün Building-Spring 2018 Fuarı’nı ziyaret ederek kendi alanlarını ilgilendiren stantları dolaşarak bilgi alacaklar. Gezinin 3’üncü gününde de heyet, fuar merkezinde bölge ve şehir idaresi ile yuvarlak masa toplantısı gerçekleştirecek. Cumartesi günü kültürel etkinliğin olacağı gezide heyet rehber eşliğinde Zaporijiya’da şehir turu yapacak ve Arabalar Müzesi ile Khortisa Adası’nı ziyaret edecek.

 

HEYETTE 75 KİŞİ BULUNUYOR

 

ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Seçkin, Sinan Sifil, Metin Taşdelen, Mesut Görgün, ÇTSO Meclis Başkanı Hacı Mehmet Erdoğan, Meclis Üyeleri Aktaş Güler, Kadir Uz, Mehmet Çetin, Mehmet Danyeli, Özcan Doğu Kaya, Reşat Ünlü, Sebahattin Önal, Mehmet Sait Erdem’in yanı sıra firma temsilcileri ve basın mensuplarının yer aldığı heyet Pazar günü Çerkezköy’e dönecek.

 

“İKİLİ GÖRÜŞMELER GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ”

 

Building-Spring 2018 fuarı hakkında bilgi veren Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva  “ Fuarda Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası tarafından 120 metrekarelik  alanda üyelerin kendilerini ve ürünlerini tanıtmaları ve B2B ikili iş görüşmeleri yapmaları için bir ortam sağlanacak. Ürün tanıtımı yapacak üyelerimiz için Odamız tarafından yüzde 80’i karşılanmış sınırlı sayıdaki bankoları 200 dolar ödeme yaparak kullanabilecekler. İş gezisinde ayrıca kardeş Odamız Zaporijiya Ticaret ve Sanayi Odası ziyareti ile Türkiye Odessa Ticaret Ataşeliği ve Türkiye Ukraynaİşadamları Derneği görüşmeleri gerçekleştirilecek” diye konuştu.

 

Haber / Sevay KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10