Oyuncaklarını kardeşleriyle paylaştılar

Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün başlattığı sosyal sorumluluk projesi kapsamında Çerkezköy'de eğitim ve öğretim veren beş anaokulununöğrencileri ve velileri ?

Çerkezköy 2.03.2018 20:50:00 0
Oyuncaklarını kardeşleriyle paylaştılar

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında Adıyaman, Kars, Tokat ve Şanlıurfa’da bulunan anaokulları ve ana sınıflarına bir tebessüm olmak için oyuncak ve anasınıfı kırtasiye malzemesi tedarik eden Cansen Gürsoy Şen, Zehra Mehmet Gülkaya, Zübeyde Hanım, Hacı Fahri Zümbül Anaokulu, Müjgan Serkan Karagöz Anaokulu örnek bir davranış sergiledi.

 

80 KOLİ GÖNDERİLDİ

 

Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri yaptıkları açıklamada “ Sosyal sorumluluk projesi kapsamında Cansen Gürsoy Şen, Zehra Mehmet Gülkaya, Zübeyde Hanım, Hacı Fahri Zümbül Anaokulu, Müjgan Serkan Karagöz Anaokulu öğretmen ve öğrencileri topladıkları 80 koli oyuncak ve anasınıfı malzemelerini teslim edilmek üzere Adıyaman Milli Eğitim Müdürlüğüne, Tokat Reşadiye Milli Eğitim Müdürlüğüne, Tokat Erbağ Milli Eğitim Müdürlüğüne, Şanlıurfa Ceylanpınar Han İlkokuluna, Adıyaman Sincik köy okullarına gönderildi. Bu projede emeği geçen öğretmenlerimizi ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz” dediler. Kampanyada 80 koli oyuncak ve anasınıfı kırtasiye malzemesi toplayan minikler tüm paketleri hazırlayıp İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü nezdinde Adıyaman, Kars, Tokat, Şanlıurfa’da köy okullarında okuyan kardeşlerine ulaştırılması için kargoya verildi.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10