İstiklal Marşı'nı en güzel okuyanlar belirlendi

Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji tarafından öğrencilerin milli marşımıza daha fazla sahip çıkmaları amacıyla ilkokul, ortaokul, Anadolu lisesi kademelerinde İstiklal Marşı okuma yarışması dÃ?

Çerkezköy 4.03.2018 19:44:00 0
İstiklal Marşı

Kazanan isimler şöyle

 

Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji konferans salonunda düzenlenen yarışmada ilkokul kademesinde 1,2,3,4. sınıflar yarışmaya katılırken birinci 2/B sınıfı öğrencisi Zeynep Sezen oldu. Ortaokul kademesinde 5,6,7. sınıflar yarışmaya katılırken birinci 6/A sınıfı öğrencisi Melisa Bilgen oldu. Lise kademesinde ise 9,10,11,12. sınıflar yarışmaya katılırken birinci 11’inci sınıf öğrencisi Filiz Uysal oldu.

 

HER ZAMAN MARŞIMIZA SAHİP ÇIKMAMIZ GEREKMEKTEDİR

 

Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji Müdürü Ömer Kürklü yaptığı konuşmada; ‘’Milli marşlar, hürriyet, özgürlük, kahramanlık ve coşkuları ifade eden eserlerdir. Milli marşımız, İstiklâl Marşı, Türk ulusunun, hürriyet özgürlük, kahramanlık ve coşkularının ifade edildiği bir marştır. Asırlar boyunca bağımsız yaşamış bir ecdadın torunları olarak her zaman marşımıza sahip çıkmamız gerekmektedir. Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizin birbirinden güzel ve etkileyici şekilde okudukları İstiklal Marşıyla jüri üyelerinin seçim yapmasında epey zorlanmalarına neden oldular. Öğrencilerimize ve velilerimize gösterdikleri hassasiyetten dolayı teşekkür ederiz’’ dedi. Yarışmanın sonunda birinci olan öğrencilere madalya verildi.

 

Haber / Hilal ÇARIKÇI


0282 726 91 91
0282 747 65 10