Sınav tarihleri belli oldu

Kapaklı Belediyesi bünyesinde personel çalıştırılmasına dayalı hizmet alımı sözleşmeleri kapsamında çalışmakta olan işçilerin sürekli işçi kadrolarına veya belediye şirketlerinde iÅ?

Kapaklı 5.03.2018 20:33:00 0
Sınav tarihleri belli oldu

TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ

 

Kapaklı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde personel çalıştırılmasına dayalı katı atık toplama ve nakli, kent temizliği hizmet alım işi sözleşmeleri kapsamında çalıştırılmakta olan işçilerden belediye şirketinde işçi statüsüne geçirilmek üzere sınav  12 mart pazartesi 09:00-17:00 saatleri arasında Cumhuriyet Mahallesi Mithatpaşa Caddesi no: 4’te bulunan belediye garajında yapılacak.

 

FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ

 

Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde personel çalıştırılmasına dayalı kaldırım bakım ve tamir hizmet alımı sözleşmeleri kapsamında çalıştırılmakta olan işçilerden belediye şirketinde işçi statüsüne geçirilmek üzere sınav 13 mart salı günü 09:00-12:00 saatleri arasında Cumhuriyet Mahallesi Mithatpaşa Caddesi no: 4’te bulunan belediye garajında yapılacak.

 

PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ

 

Kapaklı Belediyesi Park Ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde park bahçe refüj bakım yapım ve tamir hizmet alımı sözleşmeleri kapsamında çalıştırılmakta olan işçilerden belediye şirketinde işçi statüsüne geçirilmek üzere sınav 13 mart salı günü 14:00-17:00 saatleri arasında Atatürk Mahallesi yeni sanayi sitesi no: 29-30-33-34’te yapılacak. 

 

Mali Hizmetler Müdürlüğü

 

Kapaklı Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü Kapaklı Belediyesi’nin iktisadi ve sosyal işletmesinin kafeterya ve çay bahçesi hizmetlerinde personel çalıştırmaya dayalı hizmet alımı sözleşmeleri kapsamında çalıştırılmakta olan işçilerden belediye şirketinde işçi statüsüne geçirilmek üzere sınav 14 mart çarşamba günü 09:00-10:00 saatleri Arasında Kapaklı Belediye Başkanlığı hizmet binası teras katta yapılacak. Beden gücüne dayanan işlerde çalışanlar uygulamalı sınava, bunun dışındaki personel ise sözlü sınava tabi tutulacak. Hak sahipleri sınavı kazanmış olsalar bile güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasının olumsuz gelmesi durumunda ilişkileri kesilecek. 

 

Haber / Hilal ÇARIKÇI


0282 726 91 91
0282 747 65 10