''Kadın toplumun temel taşıdır''

Ak Parti Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanlığı tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Belediye Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'nda çelenk sunma töreni düzenlen

Çerkezköy 8.03.2018 20:27:00 0

Her yıl 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Ak Parti il Başkanlıkları tarafından çelenk sunma töreni düzenlenirken Ak Parti Genel Merkezi tarafından Ak Parti İlçe Teşkilatları tarafından da çelenk sunma töreni düzenlenmesi kararı alındı. Bunun üzerine Ak Parti Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanlığı tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bu yıl ilk kez Belediye Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’nda çelenk sunma töreni düzenlendi. Törene AK Parti Çerkezköy Kadın Kolları Başkan Vekili Hülya Sercan’ın yanı sıra AK Parti Çerkezköy Kadın Kolları üyeleri katıldı.

 

KADINLARIMIZ GELECEĞİMİZİN ŞEKİLLENDİRİLMESİNDE ÖNEMLİ ROL OYNAMAKTADIR

 

Törende konuşma yapan AK Parti Çerkezköy Kadın Kolları Başkan Vekili Hülya Sercan; ‘’ Huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir toplumun temel taşları olan, varlıklarıyla hayatın her alanında fedakarlığı, üretkenliği ve duyarlılığı temsil eden kadınlarımız, sonsuz sevgi ve hoşgörü ile yetiştirdikleri nesillerle geleceğimizin şekillendirilmesinde önemli rol oynamaktadır. Bütün kadınlarımızın bu özel gününü en içten dileklerimle kutlarım’’ dedi.

 

Haber / Hilal ÇARIKÇI


0282 726 91 91
0282 747 65 10