8 Mart Kadınlar Gününü kutladılar

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ile Tekirdağ Ceza İnfaz Kurumu işbirliği tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü çerçevesinde etkinlik düzenlendi.

Tekirdağ 9.03.2018 20:21:00 0
8 Mart Kadınlar Gününü kutladılar

HAZIR BULUNDULAR

 

Cezaevinde kalan kadınlar için düzenlenen etkinlikte Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Yrd. Doç. Dr. İpek Elif Atayman, Daire Başkanı Feride Ataç, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Şef Vekili Nihal Onaran, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi avukatlarından Yonca Çetintaş ve Tekirdağ Ceza İnfaz Kurumu personelleri de yer aldı.

 

ÇİÇEK VE HEDİYELER VERİLDİ

 

Etkinlikte cezaevinde kalmakta olan kadınlara çiçek ve hediyeler takdim edilirken canlı müzik de vardı.

 

‘’8 MART'IN NE DEMEK OLDUĞUNU DÜŞÜNMEMİZ GEREKİR’’

 

Etkinlikte konuşma yapan Başkan Danışmanı Yrd. Doç. Dr. İpek Elif Atayman 8 Mart'ın tek bir gün ve bir mekâna sığamayacağını, her gün, yer yerde 8 Mart'ın ne demek olduğunu düşünmemiz gerektiğini belirterek "Bizler Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak bugün burada sizlere olmaktan dolayı çok mutluyuz. Sizlere aynı zamanda Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ın da selamını getirdim. Tüm kadınların 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kutlu olsun" dedi. Ayrıca etkinlikte Avukat Yonca Çetintaş tarafından kadınların soruları yanıtlandı.

 

Haber / Melek ELMA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10