Miniklerde 14 Mart Tıp Bayramı kutlaması

14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Süleymanpaşa Çocuk Kulübü iki temsilcileri Zeynep Batır ile Kayra Kıray, Tekirdağ Devlet Hastanesi,  Namık Kemal Üniversitesi Araştırma Hastanesi ve Özel Tekirdağ Y

Süleymanpaşa 14.03.2018 20:00:00 0
Miniklerde 14 Mart Tıp Bayramı kutlaması

ÇOCUK KULÜBÜNDEKİ ÇALIŞMALAR ANLATILDI

 

Op Dr. Ekrem Çömez’i ziyaret eden çocuklar, Çömez’in şahsında tüm hastane personelinin Tıp Bayramı’nı kutlayarak çiçek takdim etti. Dr. Çömez, çocukların sorularını yanıtladığı görüşmede, doktorluk mesleğinin kutsiyetinden bahsetti.  Süleymanpaşa Çocuk Kulübü’nde yaptıkları çalışmaları anlatan çocuklar, müzik alanındaki yeteneklerini, söyledikleri şarkılarla sergiledi. Çocuklar, Süleymanpaşa Çocuk Kulübü bünyesinde aldıkları eğitimleri ve faydalandıkları etkinlikleri de Başhekim Çömez’le paylaştılar. Başhekim Çömez ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek günün anısına çocuklara, isimlerine özel yaptırılan çeşitli hediyeler verdi.

 

HASTANELER ZİYARET EDİLDİ

 

Çocuk Kulübünün Tıp Bayramı ziyaretleri Tekirdağ Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Çetin Kirezli ve Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Fatih Horozoğlu ile devam etti.

 

Haber / Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10