Avantaj Kapaklıspor'da

Tekirdağ Süper Amatör Ligde 24.hafta karşılaşmasında lider Kapaklıspor deplasmanda Muratlı Belediyespor'a konuk oldu.

19.03.2018 00:27:00 0
Avantaj Kapaklıspor

Rakibi karşısında çok rahat bir futbol ortaya koyan Kapaklıspor karşılaşmadan da 5-0 galip ayrılmasını bildi. En yakın rakibi 1461 Karadenizspor’un evinde Ergenegücü Ulaşspor ile berabere kalmasıyla birlikte puan farkını 5’e çıkartan Kapaklıspor önümüzdeki hafta evinde Malkara 14 Kasımspor’u mağlup ettiği takdirde ligin tamamlanmasına bir hafta kala şampiyonluğunu ilan edecek.

 

GOL ERKEN GELDİ

 

Muratlı Sahası’nda Pazar günü oynanan karşılaşmaya Kapaklıspor etkili başladı. İlk dakikalardan itibaren rakip kalede iyi bir oyun ortaya koyan Kapaklıspor karşılaşmanın 6’ıncı dakikasında golcü oyuncusu Şaban’ın ayağından bulduğu golle skoru 1-0 yaptı. Gelen golle birlikte rahatlayan Kapaklıspor ilerleyen bölümlere doğru kontrollü bir futbol ortaya koyarken, gelen golle birlikte oyun disiplininden kopan ev sahibi ekip Muratlı Belediyespor ise ileride çoğalamadı.

 

17 DAKİKADA ÜÇ GOL

 

Sağlı sollu ataklarını sürdüren Kapaklıspor karşılaşmanın 14’üncü dakikasında ikinci golü buldu. Sağ kanattan gelişen atakta ceza sahası içinde topla buluşan Mertcan sert bir vuruş gerçekleştirerek skoru 2-0’a getirdi. İlk 15 dakikada iki gol kaydeden ve gol bulmaya devam eden Kapaklıspor karşılaşmanın 17’inci dakikasında farkı üçe çıkardı. Gelişen organize atakta topla buluşan Şaban kendisinin ikinci takımının üçüncü golünü kaydetti.

 

FARKLI KAZANDI

 

Üst üste gelen üç golle birlikte rahatlayan Kapaklıspor kalan dakikalarda fark mücadelesi verdi. İlk devrenin kalan dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol çıkmayınca ilk devre Kapaklıspor’un 3-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı. Karşılaşmanın ikinci devresinin başında ev sahibi ekip Muratlı Belediyespor farkı indirmek için ataklar geliştirse de Kapaklıspor savunması hata yapmadı. İlerleyen bölümlerde Nail’in şık golüyle Kapaklıspor farkı dörde çıkardı. Oyun disiplininden kopan rakibi karşısında rahat bir oyun ortaya koyan Kapaklıspor’da Ömer Faruk 86’ıncı dakikada bir gol kaydederek skoru 5-0 yaptı. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Kapaklıspor’un 5-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı.

 

KAPAKLISPOR ŞAMPİ…..

 

Farklı galibiyet ile büyük moral bulan Kapaklıspor ligde puanını 53’e çıkartı. Kapaklıspor’un en yakın rakibi 1461 Karadenizspor ise evinde Ergenegücü Ulaşspor ile berabere kalırken, son iki hafta öncesi puan farkı da 5’e çıkmış oldu. Kapaklıspor önümüzdeki hafta evinde Malkara 14 Kasımspor’u mağlup ettiği takdirde ligin tamamlanmasına bir hafta kala şampiyonluğunu ilan edecek.

 

“İLKİ YAŞATACAĞIZ”

 

Maçın ardından açıklamada bulunan Kapaklıspor Başkan Yardımcısı Seçkin Dilsiz “ Bugün çok önemli bir galibiyet elde ettik. En yakın rakibimiz 1461 Karadenizspor evinde puan kaybı yaşadı. Rakibimiz ile puan farkını da beşe çıkartmış olduk. Bu hafta evimizde Malkara 14 Kasımspor’u mağlup ederek Kapaklı halkına ilki yaşatacağız. Bu başarıda emeği olan Kulüp Başkanımız Hasan Dükanlı, yönetim kurulu üyelerimize, teknik heyetimize ve futbolcularımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10