Yürük görevden alındı

Geçtiğimiz aylarda Büyük Birlik Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Hasan Aydın'ın istifasının ardından İl Başkanlığı tarafından ilçe başkanlığı görevine atanan Murat YÃ?

Çerkezköy 19.03.2018 10:34:00 0
Yürük görevden alındı

Büyük Birlik Partisi Tekirdağ İl Başkanı Turan Demircan, genel merkezin almış olduğu kararın kendilerine tebliğ edildiğini, kendilerinin de bu kararı İlçe Başkanı olarak görev yapan Murat Yürük’e bildirdiklerini belirtti. Demircan “Bu zor süreçte, partimizin ilçe başkanlığı görevini yürüten Murat Yürük’e teşekkür ediyoruz. En kısa sürede Çerkezköy’e yeni bir atama yapılacaktır. Partimizin politikaları dün neyse bugün de aynıdır yarın da aynı olacaktır. Davamız Türk İslam davasıdır. Bu davada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.  

 

DOĞRULADI

 

Söylentilerin doğru olduğunu ifade eden Yürük “Akşam yönetim kurulumuzu toplayacağız. Biz bayrak ve gülün sevgisini kalbimize nakşetmiş insanlarız. Yönetim kurulumuzun ortak kararıyla, bize temiz bir şekilde emanet edilen sancağı gerektiği zaman ilgililerine aldığımız gibi tertemiz bir şekilde teslim edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10