Torbacılara Asayiş tokadı

Uyuşturucu ile mücadele kapsamında çalışmalarını kararlılıkla sürdüren Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyor.

Kapaklı 20.03.2018 18:17:00 0
Torbacılara Asayiş tokadı

Ekipler uyuşturucu ile mücadele kapsamında uzun süredir takip ettikleri üç şüpheliyi Atatürk Mahallesi’nde bir eve yapılan operasyonla kıskıvrak yakaladı. Evde yapılan aramada ‘şeker’ diye tabir edilen 160 adet uyuşturucu hap ele geçirilirken, olayla ilgili üç kişi gözaltına alındı.

 

ÜÇ KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

 

Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri uyuşturucuyla mücadele çalışmaları kapsamında ‘torbacı’ olarak adlandırılan sokak satıcılarına yönelik operasyon düzenledi. ‘Torbacı’ olarak adlandırılan üç sokak satıcısını takibe alan polis şahısların Atatürk Mahallesi Hacılar Çeşmesi’nde bulunan bir eve girdiğini tespit etti. Operasyon için düğmeye basan ekipler evde yaptıkları aramada 'şeker' diye tabir edilen 160 adet uyuşturucu hap ele geçirirken, olayla ilgili A.D, B.Ç ve M.A’yı gözaltına aldı.  Soruşturmanın sürdüğünü ifade eden ekipler, uyuşturucu ile mücadelede denetimlerin aynı kararlılıkla devam edeceğini kaydetti.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10