Lider çok farklı 5-0

Tekirdağ 2. Amatör Ligi D grubunda lider durumda bulunan Başakşehir Koleji Gençlikspor takipçisi Kapaklı Kartalspor ile karşı karşıya geldi.

20.03.2018 20:59:00 0
Lider çok farklı 5-0

Rakibi karşısında maçın başından sonuna kadar etkili bir futbol ortaya koyan Başakşehir Koleji Gençlikspor karşılaşmadan 5-0 galip ayrıldı.

 

KAPAKLI SAHASI’NDA OYNANDI

 

Kapaklı Sahası’nda oynanan karşılaşmaya Başakşehir Koleji Gençlikspor Uğur, Barış, Erhan, Kemalettin, Ozan, Ferhat, Tolga, Berkay, Mert, Fırat ve Murat ilk onbiri ile çıkarken; Kapaklı Kartalspor ise Sabri, Yunus, Ersen, Suat, Aytaç, Utku, Özden, Numan, Mehmet, Volkan ve Fırat ilk onbiri ile sahaya çıktı.

 

İLK DEVREDEN TEK GOL ÇIKTI

 

Maça mutlak üç puan parolası ile başlayan Başakşehir Koleji Gençlikspor ilk dakikalardan itibaren rakip kalede gol aradı. Sağlı sollu ataklarını sürdüren Başakşehir Koleji Gençlikspor arzuladığı gole ise karşılaşmanın 32’inci dakikasında ulaştı. Sağ kanattan gelişen atakta Kemalettin düzgün kafa vuruşu ile topu ağlara göndererek Başakşehir Koleji Gençlikspor’u karşılaşmada öne geçirdi. Karşılaşmada mağlup duruma düşen Kapaklı Kartalspor kalan dakikalarda beraberlik için yüklense de istediğini elde edemedi. İlk devrenin kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca ilk devre Başakşehir Koleji Gençlikspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı.

 

GOLLER ARKA ARKAYA GELDİ

 

Karşılaşmanın ilk devresini tek gollü üstünlükle önde tamamlayan Başakşehir Koleji Gençlikspor Karşılaşmanın ikinci devresine de hızlı başladı. 47’inci dakikada Emre’nin pasıyla hareketlenen Tolga Şen şık bir vuruş ile farkı ikiye çıkardı. Farkın ikiye çıkmasının ardından Kapaklı Kartalspor oyun disiplininden tamamen koptu. Sağlı sollu ataklarını sürdüren Başakşehir Koleji Gençlikspor karşılaşmanın 60’ıncı dakikasında Mert Torun ile farkı üçe çıkardı.

 

6’DA 6 YAPTI

 

Karşılaşmanın kalan dakikalarında Başakşehir Koleji Gençlikspor dördüncü golü buldu. 73’üncü dakikada sahneye ikinci kez çıkan Tolga Şen takımının dördüncü golünü kaydetti. Gol bulmaya devam eden Başakşehir Koleji Gençlikspor bu sefer 83’üncü dakikada Özgür Öztaş ile beşinci golü buldu. Karşılaşmadan üç puan ile ayrılan Başakşehir Koleji Gençlikspor ligdeki altıncı galibiyetini alarak puanını 18 yaptı. Ligdeki ikinci mağlubiyetini alan Kapaklı Kartalspor ise lider Başakşehir Koleji Gençlikspor’un altı puan gerisine düşerek 12 puanda kaldı.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10