Özel öğrencilerden Akay'a özel ziyaret

Müjgan Serkan Karagöz Özel Eğitim Uygulama Merkezi Müdürü Mustafa Sevinç, öğrencileri ile birlikte 21 Mart Down Sendromu Farkındalık Günü dolayısıyla Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akayâ€?

Çerkezköy 21.03.2018 20:35:00 0
Özel öğrencilerden Akay

“7 MİLYON ENGELLİ VATANDAŞ VAR”

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, 21 Mart Down Sendromu Farkındalık Günü dolayısıyla kendisine ziyaret gerçekleştiren Müjgan Serkan Karagöz Özel Eğitim Uygulama Merkezi Müdürü Mustafa Sevinç, Okul Aile Birliği Başkanı Ümit Balıbey, Özel Eğitim Öğretmeni Gülsel Binici ve öğrencilerine teşekkür etti. Ülkede yaklaşık olarak 7milyon engelli vatandaşın olduğunu kaydeden Okul Müdürü Mustafa Sevinç” Engelli konusu, aileleri ile birlikte yaklaşık 30 milyon kişiyi ilgilendiren bir konudur. Fakat maalesef ülkemizde bu konudaki farkındalık yeterli düzeyde değildir. Tüm vatandaşlarımızın Down Sendromu konusunda bilinçlenmelerini ve bu farkındalığın artmasını temenni ediyoruz” diye konuştu.

 

HEDİYELER TAKDİM ETTİ

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay herkesin birer engelli adayı olduğunu kaydetti. Akay “Ülkemizde özellikle Down Sendromu ile ilgili farkındalık olması gereken noktada değil. Down Sendromu ve engelli konusunda ülkece farkındalığımızı artırmamız gerekmektedir. İnsanlarımızın Down Sendromu hakkında hassasiyetini artırması gerekiyor” dedi. Akay, ziyarette özel öğrencilere çeşitli hediyeler takdim etti.

 

Haber / Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10