Çerkezköy'e bir okul daha ekleniyor

Çerkezköy'de eğitime destek vermek amacıyla hayırseverler tarafından yaptırılan okullara bir yenisi daha ekleniyor.

Çerkezköy 21.03.2018 20:37:00 0
Çerkezköy

Hayırseverlerin yaptırdığı 8’inci okul olan 32 derslikli Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Ortaokulu, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi tarafından yapılacak.

 

PROTOKOL İMZALANDI

 

Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi, 359 ada, 1 parsel, 14 bin 993,73 m2 yüzölçümlü, mülkiyeti maliye hazinesine ait taşınmaz üzerine Hayırsever  Organize Sanayi Bölgesi  Yönetimi tarafından yaptırılacak olan 32 derslikli okul yapım işine ait protokol; Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban ,Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan  tarafından Valilik Makamında imzalandı.

 

‘’12 AY İÇERİSİNDE BİTİRİLMESİ HEDEFLENİYOR’’

 

2019 tekli eğitime geçiş hedefi ile ilgili olarak ilçedeki son ve en önemli adım atılmış olduğunu belirten Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri; ‘’  Mevlana İlkokulu Ortaokulu bitişiğindeki 359 adaya yapılacak okul 32 derslikli olacak olup bir yıl sonra bitirilecektir. Bağlık Mahallemizin okul sorunu tamamen çözülecektir. Müjgan Serkan Karagöz Anaokulu, Veliköy Osb Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Ticaret Sanayi Odası Sosyal Bilimler Lisesi  Seval Ahmet Çetin Fen Lisesi, Metin Seçkin Ortaokulu , Yusuf Şenel Ortaokulu, Zeki Algur İlkokulumuzdan sonra Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Ortaokulu 8. Hayırsever okulumuz oldu. Tamamı hayırseverce yapılacak okul inşaatı yer tesliminden itibaren 12 ay içerisinde bitirilmesi hedefleniyor’’ dedi.

 

Haber / Hilal ÇARIKÇI


0282 726 91 91
0282 747 65 10