Kapaklıspor şampiyonluk maçına çıkıyor

Tekirdağ Süper Amatör Lig'de Pazar günü 25'inci hafta karşılaşmaları oynanacak. Haftaya beş puan avantajla lider durumda giren Kapaklıspor evinde Malkara 14 Kasımspor'u konuk edecek. Kapaklıspor

23.03.2018 20:32:00 0
Kapaklıspor şampiyonluk maçına çıkıyor

ÜÇ PUAN YETECEK

 

Haftaya 53 puanla lider durumda giren Kapaklıspor evinde Malkara 14 Kasımspor’u konuk edecek. Pazar günü Kapaklı Sahası’nda oynanacak olan karşılaşma ise saat 14.00’de başlayacak. Kapaklıspor evindeki karşılaşmadan üç puan aldığı takdirde Süper Amatör Ligin bitimine bir hafta kala şampiyonluğunu ilan edecek.

 

TRİBÜNLERİ DOLDURMAYA DAVET ETTİLER

Şampiyonluk maçına bütün taraftarları davet eden Kapaklıspor yönetimi yaptığı açıklamada “Meşaleleri yakın şampiyonluk yakın. Son 90 dakikamız. Kazandığımız takdirde ligin bitimine bir hafta şampiyonluğumuzu ilan ediyoruz. 37 yıllık tarihimizde bir ilke imza atacağız. Şampiyonluk yolunda takımımızı yalnız bırakmıyoruz. Unutma sen yoksan bir kişi eksiğiz. Tüm Kapaklıyı bu tarihi günde stadı doldurmaya davet ediyoruz” dedi.

 

SARAYSPOR EVİNDE

 

Geçtiğimiz hafta evinde puan kaybı yaşayarak şampiyonluk umutlarını azaltan 1461 Karadenizspor ise deplasmanda ikinci devre müthiş bir çıkış yakalayan Saray Belediyespor’a konuk olacak. 1461 Karadenizspor’un ligde 48, Saray Belediyespor’un ise 37 puanı bulunuyor. Saray Sahası’nda Pazar günü oynanacak olan bu karşılaşma ise saat 14.00’de başlayacak.

 

DOĞANSPOR BAY GEÇECEK

 

43 puanla ligde üçüncü sırada bulunan temsilcimiz Çerkezköy Doğanspor ise bu haftayı bay geçecek. 33 puanla yedinci sırada bulunan Kapaklı Sitespor ise deplasmanda alt sıralardan kurtulmaya çalışan Şarköyspor’a konuk olacak. Şarköy Sahası’nda oynanacak olan karşılaşma ise Pazar günü saat 14.00’de başlayacak. Karşılaşmadan galibiyet ile ayrılmak istediklerini kaydeden Sitespor Başkanı Ersan Karamehmetoğlu “ Geçtiğimiz hafta Sağlamtaşspor’u mağlup ederek moral bulduk. Bu haftada ligden düşmemeye çalışan Şarköyspor’a konuk olacağız. Rakibimizin durumu bizi ilgilendirmiyor. Biz kendi oyunumuza bakıp karşılaşmadan üç puan ile ayrılmayı hedefliyoruz” dedi.

 

ALTLAR ATEŞ HATTI

 

18 puanla ateş hattının iki puanla üstünde yer alan ErgenegücüUlaşspor ise evinde 39 puanla dördüncü sırada bulunan MarmaraereğlisiBelediyespor’u konuk edecek. Ulaş Sahası’nda oynanacak olan karşılaşma da aynı saatte başlayacak. Ligden düşmesi kesinleşen Çorlu Gençlerbirliğispor ise evinde Muratlı Belediyespor’u konuk edecek. Çorlu Belediyesi Sahası’nda oynanacak olan karşılaşma da Pazar günü saat 14.00’de başlayacak. Bu sezon istedikleri yerde olmayan Sağlamtaşspor ile Çorlu Kültürspor Malkara’da karşı karşıya gelecek. Sağlamtaşspor’un ligde 25 puanı bulunurken, konuk ekip Çorlu Kültürspor’un ise 24 puanı bulunuyor.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10