SP Çerkezköy İlçe Teşkilatının yeni yeri hizmete girdi

Bir süredir Küçük Sanayi Caddesi'nde faaliyet gösteren Saadet Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatı, Atatürk Caddesi'ndeki Çerkezköy İş Merkezi 3. Katına taşınmasıyla birlikte dün a

Çerkezköy 25.03.2018 20:13:00 0
SP Çerkezköy İlçe Teşkilatının yeni yeri hizmete girdi

Saadet Partisi’nin yeni İlçe teşkilatının açılışında Saadet Partisi Tekirdağ İl Başkanı Feti Pehlivan, il yönetimi, Çerkezköy İlçe Başkanı Mehmet Kalyon ve ilçe yönetimi ile çevre ilçelerin ilçe başkanları ve yönetimlerinin yanı sıra Bahçelievler İlçe Başkanı Yaşar Avcı ve ekibi, Mirasımız Derneği Genel Sekreteri Abdullah Akçay, İstasyon Mahallesi Muhtarı Bahri Çakır, Fatih Mahallesi Muhtarı Mehmet Çetin, Gazi Osman Paşa Mahallesi Muhtarı Mutlu Timur,Çerkezköy Malatyalılar Derneği Başkanı Sedat Deniz ile partililer katıldı.

 

BUNDAN BÖYLE ÇALIŞMALARIMIZ SIKI ŞEKİLDE DEVAM EDECEK

 

Törende açılış konuşmasını Saadet Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Mehmet Kalyon yaptı. Kalyon, “Bugün ilçe teşkilatımızın yeni yerinin açılışına katılmanız bizleri mutlu etti. Bu mutlu günümüze katılım gösteren herkese çok teşekkür ediyorum. Bundan böyle  sıkı bir çalışma yapacağız” dedi.

 

ÇERKEZKÖY’E  SANAYİNİN KURULMASINA SAADET PARTİSİ VESİLE OLDU

 

Saadet Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Mehmet Kalyon’un ardından konuşan Saadet Partisi Tekirdağ İl Başkanı Feti Pehlivan, “Çerkezköy İlçe Teşkilatımızın yeni teşkilat binası açılışına katılımınız nedeniyle teşekkür ediyorum. Yeni teşkilat binamızda ilçe yönetimimiz çok verimli çalışmalar yapacak.Çerkezköy ve Kapaklı ilçeleri yıllar önce köydü. Şimdi birer metropol ilçe oldular. Çok iyi bir hale geldiler, bu da buralara sanayinin gelmesiyle oldu. Bu yörenin metropol ilçesi olan Çerkezköy ‘de 81 ilden insanlar var. Doğum yerleri farklı olsa da burada komşu oldular, arkadaş oldular ve birlik beraberlik içinde kardeşçe yaşıyorlar. Burası 81 ilden gelen insanların en iyi yaşadığı yerleşim yeri oldu. Cumhuriyet Halk Partisi, Milli Selamet Partisi  koalisyonunda yapılan çalışmalar sonunda alınan kararla buraya  organize sanayi kuruldu  ve burası sanayi kenti oldu. Bunda Rahmetli Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın emeği  var. Rahmetli Erbakan tarafından buranın organize sanayi bölgesinin temeli atıldı. Bu çalışmalar Saadet Partisi’nin dünkü çalışmaları idi. Rahmetli Prof. Dr. Necmettin Erbakan ve o günün mevcut kadrolarına teşekkür ediyoruz şükranlarımızı sunuyoruz. Onlara rahmet dilememiz ve mevcut kadrolara yardımcı olmamız lazım. Doğu Anadolu’dan batıya insanlarımız iş için göç etmek zorunda kaldı. İş olmayan yerden insanlarımız iş olan yerlere taşındı. İşte bunlardan en önemli yerlerden biride Çerkezköy’dür’’ dedi.  

 

BİRLİĞİMİZ İSLAM BİRLİĞİ OLACAK

 

Pehlivan; “Büyük İsrail kurulması çalışmaları var. Yönümüz Avrupa Birliği olamaz. Birliğimiz İslam Birliği olacak. Önce yatırımlar yapılacak ve kalkınma olacak. Bundan böyle reylerinizle çalışmalarınızla bu teşkilata destek vermenizi istiyoruz. Çalışmalarımızı her alanda yaygınlaştırarak zengin bir Türkiye olmasını istiyoruz. Yeni Çerkezköy İlçe teşkilatımızın hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.Yapılan konuşmaların ardından  hayırlı olması temennisiyle kurdele kesimi yapıldı ve ardından ilçe teşkilatında katılımcılara ikramda bulunuldu.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10