Alt ve üst yapı çalışmaları görüşüldü

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Süleymanpaşa ilçesi Aydoğdu Mahallesinde yapılacak olan alt ve üstyapı çalışmalar hakkında bilgilendirme toplantısı Tarihi Beşevler Tesislerinde yapıldÄ

Tekirdağ 28.03.2018 19:10:00 0
Alt ve üst yapı çalışmaları görüşüldü

Toplantıya Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Zeki Gürcün, TESKİ Genel Müdür Yardımcısı Dr. İbrahim İçöz, Büyükşehir ve TESKİ'nin daire başkanları, Aydoğdu Mahalle Muhtarı Hasan Kubilay ile Aydoğdu Mahalle sakinleri katıldı.

 

BU MAHALLELER SAĞLIKLI ALT VE ÜST YAPISINA KAVUŞACAK

 

Aydoğdu ve Zafer Mahallesi’nin üst yapı çalışması bekleyen iki önemli mahalle olduğunu kaydeden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak; ‘’Ben oradaki çalışmaları Büyükşehir Belediyesi olarak üzerime aldım. Çünkü ben o mahallede büyüdüm ve benim orada dostlarım yaşıyor. Aydoğdu Mahallesi'nin yaklaşık olarak 84 bin metrekaresi ve 72 sokağına taş döşeyerek o bölgeyi çamurdan kurtaracağız. Aydoğdu ve Zafer Mahallesi hizmete ihtiyaç duyan mahallelerdi. Biz Büyükşehir Belediyesi olarak, bugüne kadar Aydoğdu Mahallesi'ne 28 km kanalizasyon hattı döşedik.  Yine Aydoğdu Mahallesine 5 bin 550 metre yağmur suyu hattı döşedik. Bunun yanında 8 kilometre de içme suyu hattı döşendi. Bunlar sadece Aydoğdu Mahallesi için yaptığımız yatırımlar. Zafer Mahallesine ise 4 bin 374 metre kanalizasyon, bin metre yağmur suyu hattı döşedik. Tüm bunlar için 7, 5 milyar lira harcandı. Aydoğdu, Zafer, Çınarlı ve Gündoğdu gibi mahallelerin sokakları dar olduğu için makinelerin girmesi zor oluyor.  Süleymanpaşa Belediyemiz de Zafer Mahallesindeki çalışmalar için hazırlıklarını tamamladı, o mahallede sağlıklı alt ve üst yapısına kavuşacak." dedi. Yapılan konuşmaların ardından Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Zeki Gürcün'ün Aydoğdu Mahallesi’nde yapılacak çalışmalar hakkında vatandaşlara bilgi verdi.

 

Haber / Mayil SEYMEN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10