Milli Sporculara Destek Gecesi düzenlendi

Çerkezköylü milli sporcuların Yunanistan'ın Başkenti Atina'da 24-27 Nisan tarihlerinde yapılacak olan Başkanlık Kupası Uluslar arası Taekwondo Şampiyonası ülkemizi temsil edecek olan milli sporcular

Çerkezköy 29.03.2018 21:49:00 0
Milli Sporculara Destek Gecesi düzenlendi

Önceki gün akşam saat 19:00’da Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Salonu’nda düzenlenen destek gecesine Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram, gecenin düzenlenmesine katkı sağlayan Pirioğlu İnşaat Grup Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Kaya, Genel Müdür Gökhan Kaya, Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Funda Serfiçe, Ak Parti 26. Dönem Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Gökhan Alphan, Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü Antrenörü Vural Ayaz, Çerkezköy Kent Konseyi  Sivil Toplum Kuruluşları Çalışma Grubu Başkanı Nuran Altıntaş, Büyük Birlik Partisi Çerkezköy Eski İlçe Başkanı Murat Yürük, milli sporcular ve aileleri ile vatandaşlar katıldı.

 

"SPORCULARIMIZI GENİŞ KATILIMLI GECE DÜZENLEME SÖZÜ VERİYORUM"

 

Gecede konuşan Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram,”Öncelikle bu gecenin düzenlenmesinde emeği geçenleri kutluyorum. Sporcularımızın Yunanistan’da yapılacak olan Başkanlık Kupası Teakwondo Şampiyonası’nda başarılı olarak madalya ile döneceklerine inanıyorum. Aslında bu gece bu salon dolmalıydı. Sporcularımız Yunanistan’a gidip gelsin onları ödüllendireceğiz. Ödüllerini ben vereceğim. Yunanistan dönüşünde Çerkezköy Samsunlular Derneği olarak onlara ben bir gece düzenleyeceğim ve en az 200 kişiyi geceye getireceğim. Bu gecenin acısını çıkaracağız merak etmeyin. İnşallah bundan böyle yapılacak olan bu tür geceler çok daha kalabalık olacak.”dedi.

 

"SPORCULARIMIZA BAŞARILAR DİLİYORUM"

 

Ardından konuşan Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Funda Serfiçe, “Yunanistan’da yapılacak olan şampiyonada sporcularımızın Çerkezköyümüzü, ilimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceklerine inancım tamdır. Sporcularımızın bu şampiyonadan da başarıyla döneceklerdir. Dualarımız sporcularımıza olacak. Sporcularımızla her zaman üzerimize düşen katkı ve desteği vereceğiz” dedi.

 

SPORCULARIMIZIN GECESİNE KATILIMIN AZ OLUŞUNDAN ÜZÜNTÜ DUYDUM

 

Geceye katkı sağlayan firma sahiplerinden Çerkezköylü İş Adamı Pirioğlu İnsaat Grup Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Kaya da, “Öncelikle bu geceye katılanlara teşekkür ediyorum. İsterdim ki bu akşam bu salon tıklım tıklım olsun. Ama halk bunu görmedi. Bu akşamki gece yüzlerce sporcuların katıldığı şampiyonada takım halinde Türkiye Şampiyonu  olan bu çocuklarımıza destek gecesine katılımın az olmasından üzüntü duyduğumu belirtmek istiyorum. Bu sporcularımıza her zaman büyük katkı ve destek veren başta Belediye Başkanımız Vahap Akay olmak üzere katkısı ve desteği olan herkese ayrıca teşekkür ediyorum. Ben de Pirioğlu İnşaat Grup  olarak bu sporcu çocuklarımızın çok daha başarılı olması Avrupa ve dünya şampiyonlukları elde etmeleri için el uzattım ve onlara gereken katkı ve desteği vereceğim. Sporcularımızın Yunanistan’daki şampiyonada da başarılı olacaklarına canı gönülden inanıyorum ve onlara başarılar diliyorum” dedi.

 

HERKES SPORA DESTEK VERMELİ

 

Çerkezköy Karadeniz Sevenler Derneği Başkanı Taner Diş, “Biz dernek olarak üzerimize düşeni yapmaya özen gösteriyoruz. Spora herkesin destek vermesi gerektiğine inanıyorum. Özellikle ilçemizden 5 milli sporcumuzun Yunanistan’daki şampiyonaya katılarak ülkemizi temsil edecekler ve bundan da son derece gurur ve onur duyuyoruz. Sporcularımızın başarılı olacaklarına canı gönülden inanıyorum ve başarılar diliyorum” dedi.

 

ÇERKEZKÖYÜN ÇITASINI YÜKSELTMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ

 

Pirioğlu İnşaat Grup Genel Müdürü ve Milli Sporcu Sudenaz’ın babası Gökhan Kaya da, “Bir Çerkezköylü olarak ilçemizin bağrından çıkan milli sporcularımıza her zaman katkı ve desteği veriyoruz. Sudenaz’ın babası olarak şunu belirtmek istiyorum. Kızım ilk kez katıldığı önemli bir şampiyonada başarılı olarak Türkiye birincisi ve ardından da Avrupa ikincisi olmasından büyük onur ve mutluluk duydum ve kızım bu şampiyonaların ardından Milli oldu. 5 yıldır da Vural Ayaz hocamla birlikte çalışıyorum. Bir Çerkezköylü olarak amacımız sporda da Çerkezköy’ün çıtasını yükseltmektir. Yunanistan’da yapılacak olan uluslar arası Taekwondo Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek olan sporcularımıza her kesimin maddi ve manevi destek vermesi lazım. Bu şampiyonaya ilçemizden 5 sporcu katılacak ve bizlerde onlara destek olmak için onlarla birlikte gideceğiz.Bu şampiyonada da sporcularımızın başarılı olacağına inanıyor ve her birine başarılar diliyorum” dedi.

 

HEDEFİMİZ OLİMPİYAT ŞAMPİYONLUĞU

 

Programda son konuşmayı Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü’nün Milli Antrenörü Vural Ayaz yaptı. Ayaz, “Öncelikle bu geçenin düzenlenmesinde katkı sağlayan ve bizlere her zaman destek olan Çerkezköy Belediye Başkanımız Vahap Akay’a, Çerkezköy Kent Konseyi Başkanımız Funda Serfiçe’ye, Pirioğlu İnşaat Grup Yönetim Kurulu Başkanı İhsan kaya Amcama ve Genel Müdür Gökhan Kaya’ya, Çerkezköy Karadeniz Sevenler Derneği Başkanı Taner Diş’e çok teşekkür ediyorum. Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü olarak biz Avrupa’da başarılı olduğumuzda olimpiyat şampiyonlarında da şampiyon çıkaracak güçte bir kulübüz. Yunanistan’da yapılacak olan Başkanlık Kupası Uluslar Arası Teakwondo Şampiyonası’na 5 sporcumuzla katılıyoruz. İlk hedefimiz bu şampiyonada 5 sporcumuzun da başarılı olmasıdır. Başarılı olacaklarına da yürekten inanıyorum. Hedefimiz olimpiyat şampiyonu çıkarmaktır. Önemli olan evlatlarımızın anasına babasına vatanına hayırlı evlatlar olması.Şu anda kulübümüzdeki tüm sporcularımızda anasına babasına ve vatanına hayırlı birer evlat oldukları ortadadır.İnşallah bu şampiyonada da alınlarının akı ile başarılı olacaklardır.Bu şampiyonanın ardından Almanya ve sonra Çin’e gideceğiz. Az önce konuşan büyüklerimin de söz ettiği gibi bu akşam burası tıklım tıklım olmalıydı ama olmadı salon dolmadı. Gelenden de gelmeyenden de Allah razı olsun. İnşallah bundan sonraki etkinliklerimizde gereken ilgi görür diye düşünüyorum. Bu akşam gecemize katkı sağlamak için gelen sanatçılarımıza da ayrıca çok teşekkür ediyorum sağ olsunlar var olsunlar” dedi.

 

SANATÇILAR GECEYE RENK KATTI

 

Yapılan konuşmaların ardından geceye katkı sağlamak için gelen Türk Halk Müziği Sanatçısı Burhan Yıldırım ve Karadenizli Ses Sanatçısı Pelin Karaağaçlı okudukları türkülerle geceye katılanları coşturdular ve geceye büyük bir renk kattılar.

 

SPORCULARIN GÖSRETİRİSİ KATILIMCILARI BÜYÜLEDİ

 

Sanatçıların programının sonunda da Yunanistan’daki şampiyonada ülkemizi temsil edecek olan sporcular Sudenaz Kaya, Samet Ayaz, Alperen Ayaz, Sıla Ece Erol ve Mecit Doğan gösteride bulundu. Sporcular gösterilerinin ardından Türk bayrağı açtı ve katılımcılar ayakta alkışladı. Programın sonunda sporcular şampiyonadan başarıyla döneceklerini belirttiler.

 

Haber / Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10