Kızlarımız Çerkezköy'ün desteğini bekliyor

6-8 Nisan tarihleri arasında Sakarya'da yapılacak olan Sakarya Yıldız Kız Futbol Türkiye Çeyrek Finali'ne katılmaya hak kazanan Metin Seçkin Ortaokulu öğrencileri Çerkezköylülerin desteğini bekl

Çerkezköy 30.03.2018 20:22:00 0
Kızlarımız Çerkezköy

Metin Seçkin Ortaokulu’nda görev yapan Beden eğitim öğretmeni İsmet Banya tarafından kurulan kız futbol takımı Tekirdağ şampiyonu olmasının ardından 6-8 Nisan tarihleri arasında Sakarya’da yapılacak olan Sakarya Yıldız Kız Futbol Türkiye Çeyrek Finali’ne katılmaya hak kazandı. 5 nisan perşembe günü yola çıkacak olan kız futbol takımı Çerkezköylü vatandaşlardan destek bekliyor.

 

‘’İLK YILIMIZDA TEKİRDAĞ ŞAMPİYONU OLDUK’’

 

Konu ile ilgili açıklama yapan Beden Eğitimi Öğretmeni İsmet Banya; ‘’ İki senedir çalışmış olduğum okulda kızların spor sayesinde kötü alışkanlıklardan, kötü arkadaşlardan korumak amacıyla kurulmuş bir spor grubu. İlk yılımızda Tekirdağ şampiyonu olduk. Türkiye gruplarında da 2’inci olarak elendik. Bu sene tekrar Tekirdağ şampiyonu olduk. Hedefimiz 6 nisanda başlayacak olan Türkiye gruplarında şampiyon olmak. Şimdiden takımıma başarılar diliyorum’’ dedi.

 

KIZ ÇOCUKLARIMIZ BASİT BİR POZİTİF AYRIMCILIKLA DAHA İYİ YERLERE GELEBİLİR

 

Kız çocuklarının basit bir pozitif ayrımcılıkla daha iyi yerlere geleceğini belirten Banya; ‘’ Özellikle Çerkezköy gibi merkezi bir toplumda kendilerini daha güvende hissedecekleri ortamlara daha özgüvenli girmelerini sağlayacaktır. Bizlere destek olan Çerkezköy Belediyesi Başkanı Sayın Vahap Akay’a, çocuklarımıza bu fırsatı ve desteği veren velilerimize, öğretmenlerimize ve okul irademize teşekkür ediyoruz.

 

DESTEK BEKLİYORUZ

 

Amaçlarının özellikle Çerkezköy’ü Metin Seçkin Ortaokulu’nu genelde de Tekirdağ’ı en güzel şekilde temsil etmek olduğunu kaydeden Banya; ‘’Sakarya’da yapılacak olan turnuvada aracımızı Çerkezköy Belediyesi Tahsis etti. Ancak barınma, yeme, içme ihtiyacımız için 4 bin TL’ye yakın bir paraya ihtiyacımız var. Bu sorunu henüz çözmüş değiliz. Hala zamanımız var iken kız futbol takımıza destek olmak isteyen kamu kurum ve kuruluşlarımızın, esnaflarımızın, Çerkezköylü vatandaşlarımızın desteğini bekliyoruz’’ dedi.

 

Haber / Hilal ÇARIKÇI


0282 726 91 91
0282 747 65 10