Şampiyon kupasını aldı

Geçtiğimiz hafta evinde Malkara 14 Kasımspor'u mağlup ederek şampiyonluğunu sezonun bitmesine bir hafta kala ilan eden Kapaklıspor sezonun son karşılaşmasında Çerkezköy Doğanspor ile karşı karşÄ?

1.04.2018 22:02:00 0
Şampiyon kupasını aldı

Rakibi karşısında Göksel’in golüyle kazanan Kapaklıspor sezonu da 59 puanla tamamladı. Karşılaşmanın ardından Kapaklıspor şampiyonluk kupasını federasyon Başkanı Mehmet Kaya’nın elinden alırken, futbolcular kupayla şampiyonluk turu attılar.

 

İLK DEVREDEN GOL ÇIKMADI

 

Pazar günü Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumunda oynanan karşılaşmaya ev sahipliği yapan ekip Çerkezköy Doğanspor Yusuf, Emre, Mehmet, Mesut, Hilmican, Fırat, Ömer, Yahya, Anıl, Fatih ve Arif kadrosu ile çıkarken, Kapaklıspor ise karşılaşmaya Serhat, Tolga, Emre, Aygün, Ramazan, Cisse, Nusrettin, Serdar, Göksel, Ceyhun ve Emre kadrosu ile çıktı. Karşılaşmaya Kapaklıspor taraftarları büyük ilgi gösterirken, ilk dakikalardan itibaren yedek takımla mücadele eden Kapaklıspor atak bir futbol ortaya koydu. Ev sahibi ekip Çerkezköy Doğanspor ise ataklar geliştirse de istediği gol ve golleri bulamadı. İlk devrenin kalan dakikalarında gelişen ataklardan gol çıkmayınca ilk devre 0-0 sonuçlandı.

 

TEK GOLLE KAZANDI

 

Karşılaşmanın ikinci devresine hızlı başlayan Kapaklıspor 51’inci dakikada genç oyuncusu Göksel’in ayağından bulduğu golle öne geçti. Gelen golle birlikte rahatlayan Kapaklıspor kalan dakikalarda kontrollü bir futbol ortaya koydu. Çerkezköy Doğanspor ise ikinci devrenin ilerleyen bölümlerinde Arif ve Fatih ile yakaladığı pozisyonları değerlendiremedi. Son dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Kapaklıspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı.

 

KUPAYI MEHMET KAYA VERDİ

 

Karşılaşmanın ardından Kapaklıspor teknik heyet ve futbolcuları şampiyonluğu taraftarları ile kutladı. Şampiyon Kapaklıspor’a ise kupasını federasyon başkanı Mehmet Kaya takdim etti. Kaya yaptığı açıklamada “ Bu sezon başarılı maçlar çıkartarak şampiyon olan Kapıklıspor’u kutluyorum. Bölgesel Amatör Lig’den gelecek Çorluspor 1947 ile zorlu bir karşılaşmaya çıkacaksınız. Bu karşılaşmada ben iki takım oyuncularına da başarılar diliyorum” dedi.  Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, CHP İlçe Başkanı Kenan Seçkin, meclis üyeleri Akın Yılmaz, Nalan Çolak bütün futbolcuları tebrik ettiler.

 

MANDALI TEBRİK ETTİ

 

Şampiyonluk kupasını alan futbolcular göbek atarak şampiyonluğu doyasıya kutladılar. Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’dasahada futbolcular ile bol bol fotoğraf çektirdi. Mandalı “ Bu sezon bu forma için ter döken çocuklarımıza, antrenörlerimize ve yönetim kurulumuza çok teşekkür ediyoruz. Taraftarlar olarak 12’inci oyuncu oldunuz. Önümüzdeki hafta taraftarsız sahada Çorluspor 1947 ile baraj maçı oynayacağız. Elimizden geldiği kadar başarıyı elde etmek istiyoruz. Bu karşılaşmada iki sonuç çıkacaktır. O yüzden maçta çocuklarımıza sevgiyi ve dualarınızı  eksik etmeyin” dedi.

 

Haber / Faik Onur KAYA 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10