İrem Zirve Öğrenci Servisleri Kapaklı'da şube açtı

Çerkezköy'de 2001 yılından bu yana hizmet veren S.S. 91 Nolu İrem Öğrenci Servisleri Kooperatifi, Zirve Öğrenci Servisleri Kooperatifi ile birleşmesi sonucu şube atağına geçti.Dün Kapaklı İnö

Kapaklı 5.04.2018 17:20:00 0
 İrem Zirve Öğrenci Servisleri Kapaklı

HİZMETİ KAPAKLI HALKIMIZINDA AYAĞINA GETİRDİK

 

S.S. 91 Nolu İrem Öğrenci Servisleri Kooperatifi Başkanı Hayrettin Vatansever açılışta yaptığı konuşmada, “ Kısa bir süre önce S.S. 91 Nolu İrem Öğrenci Servisleri Kooperatifi olarak  birleşerek hizmet ağımızı genişletmekten mutluluk duyuyoruz. Hızla gelişen Kapaklı İlçemizde de üyelerimizin artması nedeniyle Kapaklı halkına daha iyi ve kaliteli hizmet vermek için hizmeti Kapaklı halkımızın ayağına getirdik.  Kaliteli hizmetten ödün vermeden her yıl daha iyi ve daha kaliteli bir hizmet vermek için özen göstermekteyiz. Ve yolumuza her zaman kaliteli hizmet vermek için İrem Zirve öğrenci Servisleri olarak yolumuza devam edeceğiz. Biz her geçen gün çoğalarak büyüyen büyük bir aileyiz. Ayrıca bağımsız olarak çalışan servisçi arkadaşlarımızı da bünyemize uygun ödeme şartlarıyla almaya devam edeceğiz. Bu gün Kapaklı şubemizin açılışında bizlerin yanında olan kapaklı Belediye Başkanımız Sayın İrfan Mandalı’ya, Belediye Başkan Yardımcısı Adem Sekmen’e Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Bşkanımız Mustafa As’a ve kooperatifimiz kurucusu ve Onursal Başkanımız Nevzat Başar’a üyelerimize ve Kapaklı halkına çok teşekkür ediyoruz. Şubemizin Kapaklımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

 

ÖĞRECİ SERVİSLERİ KOOPERATİFLERİMİZİN BİRLEŞMESİ HİZMET KALİTESİNİ ARTTIRACAKTIR

 

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As da yaptığı konuşmada, “Çerkezköy ve Kapaklı’da öğrenci taşımacılığında hizmet veren öğrenci servisleri kooperatiflerimiz ve Zirve Öğrenci Servisleri Kooperatifi ile tek çatı altında birleşmeleri hizmet verme anlamında da kalitesini arttıracaktır. Bu birleşmeler kooperatiflerin gücüne güç kattıkları gibi daha özverili hizmet vermeleri bakımından da kendi yararlarına olmuştur.Çerkezköy ve Kapaklı’da ne kadar öğrenci servisi kooperatifi varsa birleşmeleri gerekli diye düşünüyorum. Bugün Kapaklı ilçemizde açılışını yaptığımız İrem Zirve öğrenci Servisleri Kooperatifi Şubesi’nin Kapaklımıza hayırlı olmasını diliyor, kaliteli hizmet vereceklerine de inanıyorum hayırlı olsun” dedi.

 

BÖLGESELLİK YAPMAYIN

 

Açılışta son konuşmayı Kapaklı Belediye Başkanı İrfan mandalı yaptı. Başkan Mandalı,“İrem  Zirve Öğrenci Servisleri Kooperatifi’nin Kapaklımıza açtığı şube ile hizmeti halkımızın ayağına getirmiş bulunmaktadır. Kapaklı Belediyesi olarak bizler her zaman kendilerine yardımcı olacağız. Servisçi arkadaşlarım şunu iyi bilmelidir ki anne ve babaların en kıymetli varlıkları evlatlarıdır. Çocukların okullarına güvenli ve emniyetli bir şekilde gidip gelmeleri için trafik kurallarına kesinlikle uyun. Bölgesellik yapmayın. Her zaman kaliteli hizmet vermeye özen gösterin. Ne kadar kaliteli hizmet verirseniz hem sizler için hem de veliler için her zaman tercih edilen olursunuz. İrem Zirve Öğrenci Servisleri Şubesi’nin Kapaklımıza hayırlı olmasını diliyorum””dedi.

Haber/Seyit SÜREN

 

 

   


0282 726 91 91
0282 747 65 10