Mutluluğa giden yolda ilk adımı attılar

Çerkezköy Belediye Meclis üyesi Hasan Sakallı'nın oğlu Erman Sakallı ile Veliköy'lü iş adamı İrfan Kurt'un kızı Betül Kurt önceki akşam nişanlanarak evlilik yolunda ilk adımÄ?

Çerkezköy 9.04.2018 19:14:00 0
Mutluluğa giden yolda ilk adımı attılar

KATILIM YOĞUN OLDU

 

7 Nisan Cumartesi günü itibariyle kapılarını vatandaşlara açan Veliköy Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen nişan törenine Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram, İmdat Özgör, Esengül Güven, MHP Tekirdağ İl Başkanı Koray Önsel ve yönetim kurulu üyeleri, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz ve yönetim kurulu üyeleri, eski ve yeni belediye meclis üyeleri, Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri, Veliköy Mahalle Muhtarı Ersan Albayrak, iş adamları, esnaflar, Sakallı ve Kurt ailesinin yakınları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

 

MUTLULUKLAR DİLEDİ

 

Nişan töreninde genç çiftin aileleri Birsen-İrfan Kurt ve Şükriye-Hasan Sakallı misafirler ile yakından ilgilendiler. Evliliğe ilk adımını atan Çerkezköy Belediyesi basın birimi çalışanı Erman Sakallı ve matematik öğretmeni Betül Kurt’un  mutlulukları ise gözlerinden okundu. Alkışlar eşliğinde salona giren ve ilk danslarını eden geç çiftin mutluluğuna davetliler de ortak oldu. Erman ve Betül çiftinin nişan yüzüklerini ise Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay taktı. Genç çiftlere mutluluklar dileyen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “ Erman Sakallı- Betül Kurt kardeşlerimiz bu gece nişanlanarak evliliğe ilk adımlarını atacaklar. Genç çiftimize bir ömür mutluluklar diliyorum” dedi. Yüzüklerin takılmasının ardından davetliler müzik eşliğinde ilerleyen saatlere kadar gönüllerince eğlendiler.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10