ÇTSO'dan anlamlı günde anlamlı destek

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) tarafından, emniyet hizmetlerin daha etkin ve verimli yürütebilmesi amacıyla Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bir yıl kullanılmak üzere 2 ade

Çerkezköy 10.04.2018 18:53:00 0
ÇTSO

İKİ ARAÇ TESLİM ETTİ

 

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO), Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne düzenlenen programda 2 araç teslim etti.Saat 16.00’da Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirilen törene Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Serdar Kurtoğlu, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva, yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri ve polis memurları katıldı.

 

“HAYIRLI OLSUN”

 

Törende konuşan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva“ Bugün 10 Nisan Polis Bayramı. Emniyet teşkilatımıza iki aracı teslim etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Oda olarak Çerkezköy’ün güvenliğine de büyük önem veriyoruz. Bu noktada Emniyet Müdürlüğümüz ile işbirliği içerisindeyiz. Yeni araçların Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Serdar Kurtoğlu da Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası yönetimine desteklerinden dolayı teşekkür ederek “ Arkadaşlarımız inşallah bu araçları kazasız belasız kullanırlar” dedi. Programın ardından Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası'nın verdiği araçlar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

 

Haber/ Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10