2019'da Çerkezköy Belediyesi'ni Çerkezköylünün emrine teslim edeceğiz

30 Mart 2014'te yapılan yerel seçimler sonrası Çerkezköy Belediyesi'nin yapmış olduğu çalışmaları yaptığı yazılı açıklama ile değerlendiren Milliyetçi Hareket Partisi Çerkez

Çerkezköy 12.04.2018 16:53:00 0
2019

Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz, 30 Mart 2014’te yapılan yerel seçimler sonrası Çerkezköy Belediyesi’nin yapmış olduğu çalışmaları yaptığı yazılı açıklama ile değerlendirdi.

 

‘’YAPILMAYA ÇALIŞILAN HİZMETLER VATANDAŞA ÇİLE OLARAK GERİ DÖNMÜŞTÜR’’

 

2019 yılında yapılacak olan seçimlere bir yıldan az bir süre kaldığını ifade eden Aydeniz; ‘’Geçen dört yıla baktığımızda Çerkezköy’de ve Tekirdağ genelinde belediyecilik hizmetleri adına yetersiz bilgi birikim ve hizmet anlayışı yüzünden karmaşıklık artmış vatandaşımız beklediği hizmeti alamamıştır. Birçok ilden daha büyük bir kent olan Çerkezköy başına buyruk ben yaptım oldu anlayışıyla Kaş yapayım derken göz çıkaran bir yönetime mecbur bırakılmıştır. Teknik bilgi ve donanımı yeterli olmayan bir yönetim şekliyle yapılmaya çalışılan hizmetler vatandaşa çile olarak geri dönmüştür’’ dedi.  

 

TEK YÖN PROJESİ VATANDAŞIMIZIN TAKDİRİNDE SINIFTA KALDI

 

Çerkezköy nüfusunun her geçen gün artış gösterdiğini belirten Aydeniz; ‘’İlçemizde otopark sorunu çözüme kavuşmadan yapılan tek yön projesi vatandaşımızın takdirinde sınıfta kalmış sağlı sollu çift sıra parklar caddelerimizi tek şeride düşürmüştür. Okul giriş çıkış saatlerinde Atatürk Caddesi’nde trafik kilitlenerek uzun kuyruklar oluşmasına sebep olmuştur. Kızılpınar’ın çamuruna Veliköylünün altyapı sorununa çare bulamayan belediye çocuk parklarıyla ve yazın yaptığı konserlerle halkımızın gözünü boyamaya çalışmıştır. Yenilenmeye çalışılan kaldırımlar uzun sürelerde tamamlanıp vatandaşa çile olmuşken senesi dolmadan hepsinde yenileme ve tadilat yapılmaya başlanmıştır. Şehir içinde alakasız bir ucu çift yönlü caddelere çıkan bisiklet yolları ne amaçla yapılmıştır vatandaşımız bunu anlayamamaktadır. Kalitesiz işçilik ve malzeme ile yapılan işler kısa zaman içinde deforme olmuş tamir beklemektedir. Tepe Emlak konutları girişine yapılan kavşak daha bitirilmeden etrafındaki asfaltta büyük çukurlar oluşmuş çirkin bir vaziyete bürünmüştür. Kızılpınarın sokakları karanlıkken insanlar sokak aralarında yürüyemezken Kızılpınar Çerkezköy arasına lambalar dikilmiştir. Çerkezköy sokak aralarında doğru dürüst bir çalışma yapılmamış tüm sokaklar kasislerle dolmuştur’’ dedi.

 

OTOPARK ÇİLESİ ARTARAK DEVAM ETMEKTEDİR

 

Gelinen noktada Çerkezköy potansiyelinin çok altında hizmet aldığını, her alanda artan bürokrasi ve evrak yoğunluğunun çözüm değil problem odaklı bir duruma geldiğini belirten Aydeniz; ‘’Tekirdağ Büyükşehir olduğunu idrak edememiştir. Sokaklar yine çamur, yine çukur, suyumuz yine kirli içilmez ve pahalıdır, Trafik yine yoğun, otopark çilesi artarak devam etmektedir. Yapılmaya çalışılan hizmetler Çerkezköylünün parasının israf edildiğinin göstergesidir. Dört yılda yapılması planlanıp yapılamayan hizmetler bir yıldan az bir süre kalmasına rağmen nasıl yapılacaktır merak ediyoruz’’ dedi.

 

ÇERKEZKÖYLÜNÜN SORUNLARINI EN İYİ BİLEN PARTİ OLDUĞUMUZA EMİNİZ

 

2019’da yapılacak olan seçimlerde Çerkezköy Belediyesi’ni Çerkezköylünün emrine teslim edeceklerini ifade eden Aydeniz; ‘’ Bizler milliyetçi hareket Partisi olarak önümüzdeki bir yıllık süreçte her vatandaşımıza ulaşarak projelerimizle çözüm odaklı Milliyetçi Hareket Partili belediyeciliği nasıl yapacağımızı anlatacağız. Çerkezköylünün sorunlarını en iyi bilen parti olduğumuza eminiz buna göre hareket edip belediyeyi tekrar vatandaşlarımızın çözüm merkezi haline getirip tüm hizmetlerden en uygun en olumlu şekilde faydalanmaları için canla başla mücadele edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle sözlerime son veriyor gelecek seçimlerin milletimize ve Çerkezköy’e hayırlı olmasını temenni ediyorum’’ dedi.

 

Haber: Hilal ÇARIKÇI


0282 726 91 91
0282 747 65 10