Başkan Albayrak çalışmaları inceledi

İlçe gezileri kapsamında Tekirdağ il genelinde bulunan 11 ilçedeki çalışmaları inceleyen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, bu kez Süleymanpaşa'daki çalışmaları incele

Tekirdağ 15.04.2018 12:17:00 0
Başkan Albayrak çalışmaları inceledi

YETKİLİLERDEN BİLGİ ALDI

 

Başkan Albayrak ilk olarak Çınarlı Mahallesi’ndeki vatandaşlarla bir araya geldi. Ardından Başkan Albayrak Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından üst yapı çalışmaları sürdürülen Aydoğdu Mahallesi’ndeki çalışmaları inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. Başkan Albayrak, "Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığımıza bağlı ekiplerimiz, Süleymanpaşa İlçemizin Aydoğdu Mahallesinde bulunan; Karaağaç, Uluağaç, Ulubatlı Hasan ve Şehit Polis Metin Ak Sokaklarındaki üstyapı çalışmalarını tamamlamıştır. Vatandaşlarımıza altyapı çalışmaları sırasında gösterdikleri anlayış ve özveri için teşekkür ediyor, çalışmaların tüm halkımıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

 

 

SÜRDÜRÜLEN YOL, TRETUVAR VE KANAL ÇALIŞMALARINDA SONA YAKLAŞILDI

 

Ardından Süleymanpaşa Ruşen Güneş ve Selahattin İçli Sokak ile devam eden Başkan Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından sürdürülen yol, tretuvar ve kanal çalışmalarında sona yaklaşıldığı bilgisini aldı. Başkan Albayrak, projelerin tüm Tekirdağ'a hayırlı uğurlu olmasını diledi.

 

 

ERZURUMLULAR DERNEĞİ VE BAYBURTLULAR DERNEĞİNİ ZİYARET ETTİ

 

Başkan Albayrak, çarşı esnafını da ziyaret etti. Çarşı esnafı ile bir araya gelen Başkan Albayrak,  esnafa hayırlı işler diledi. Son olarak Erzurumlular Derneği ve Bayburtlular Derneğini ziyaret eden Başkan Albayrak vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve ihtiyaçları dinledi.

 

Haber: Sevay KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10