7. gebelik okulu açıldı

Özel İrmet Hastanesi, bebek bekleyen anne adayları için eğitim programlarına devam ederken bu kez 7. Gebelik okulu eğitim programını ücretsiz olarak açtı.

Çerkezköy 15.04.2018 18:36:00 0
7. gebelik okulu açıldı

EŞLER EL ELE VERDİ

 

Hastanenin Psikoloğu Meltem E. Keser, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Jin. Op. Dr. İlke Topdağı Aydın ve Doğumhane Ebelerinin "Gebelikte Egzersiz" ve Nefes Çalışmaları" eğitimi ile geçtiğimiz haftayı tamamladıklarını belirten yetkililer;  Anne adaylarının yanında baba adaylarımızda bizimle birlikte derslere katılıp doğumda eşlerine destek olmak ve bebek bakımı hakkında bilgi alarak birlikte daha mutlu, sağlıklı ve özgüveni yüksek çocuklar yetiştirmek için el ele verdiler’’ dedi.

 

DOĞUM BİR MUCİZEDİR

 

Bir kadın hamile olduğunu öğrendiği andan itibaren zihninde kurulu bir saat çalışmaya başladığını da ifade eden yetkililer; ‘’ Gebeliğin verdiği heyecan yerini beklemeye bırakır. Hep bebeğin doğacağı ve ona sarılacağı anı hayal eder. Doğum artık hedeftir, saat çalışmaya başlamıştır. Doğuma kadar geçen sürenin, bebeğinin büyüyerek dışarıda yaşayacak gelişimi göstermesi için gerekli olduğunu bildiği halde, zihnindeki saat hep çalışır ve bir an önce bebeğinin doğmasını ister. Ama bu arada unuttuğu bir şey vardır. İçindeki annenin de kendini doğumuna hazırlaması gerekir. Doğum bir mucizedir ve bu mucizenin tanığı anne ve ebedir’’ dedi.

 

Haber: Sevay KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10