Karaağaçspor'un zirve takibi sürüyor

Tekirdağ 2.Amatör Küme D Grubu 9.hafta karşılaşmasında ilk iki sıra mücadelesi veren Fevzipaşaspor ile Karaağaçspor Çerkezköy'de karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında maçın baÅ

16.04.2018 16:03:00 0
Karaağaçspor

GOL ERKEN GELDİ

 

Çerkezköy 29 Ekim Spor Kompleksinde Pazar günü saat 16.30’da oynanan karşılaşmaya Karaağaçspor Taylan Vatansever, Umut Aras, Rıdvan Işık, Samet Bolkış, Tolga Değirmenci, Onur Altun, Murat Aydın, Burak Karagöz, Okan Demir, Bayram Taş ve Kenan Asilkan kadrosu ile çıktı. Güneşli bir havada oynanan karşılaşmaya konuk ekip Karaağaçspor etkili başladı. İlerleyen bölümlere doğru sağ kanattan atak geliştiren Karaağaçspor’da ceza sahası içinde topla buluşan Burak düzgün bir vuruşla takımını öne geçirdi.

 

İLK DEVREDEN DÖRT GOL ÇIKTI

 

Erken gelen golle birlikte Karaağaçspor moral bulurken, Fevzipaşaspor ise beraberlik için yüklenmeye çalıştı. Karşılaşmanın 19’uncu dakikasında ceza sahası dışından mükemmel bir vuruş gerçekleştiren Tolga takımının ikinci golünü kaydetti. İlk 20 dakikada kalesinde iki gol gören temsilcimiz Fevzipaşaspor ilk devre tamamlanmadan farkı indirmeye çalıştı. Oyundan kopmayan Fevzipaşaspor karşılaşmanın 30’uncu dakikasında kaydettiği golle farkı bire indirdi. Müthiş bir çekişmenin yaşandığı karşılaşmanın ilk devresinin sonlarına doğru konuk ekip Karaağaçspor Kenan’ın ayağından bulduğu golle karşılaşmanın ilk devresini 3-1 önde tamamladı.

 

BEŞ GOLLE KAZANDI

 

Karşılaşmanın ikinci devresinde de üstünlüğünü rakibine kabul ettiren Karaağaçspor sağlı sollu ataklarını sürdürdü. Ev sahibi ekip Fevzipaşaspor ise geliştirdiği ataklarda Karaağaçspor savunmasını geçemedi. Karşılaşmanın 60’ıncı dakikasında sahneye çıkan Cihan Taş düzgün bir vuruş gerçekleştirerek skoru da 4-1’e getirdi. Karşılaşmanın son dakikalarında Aykut Kanat ile bir gol daha bulan Karaağaçspor karşılaşmadan da 5-1 galip ayrıldı. Bu önemli galibiyet ile birlikte Karağaçspor puanını 18 yaparken, Fevzipaşaspor ligdeki dördüncü mağlubiyetini alarak 13 puanda kaldı.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10