Kursiyerlere başarılar diledi

Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan´ın himayelerinde Milli Eğitim Bakanlığı'nca başlatılan "Okuryazarlık SeferberliÄ

Tekirdağ 17.04.2018 17:20:00 0
Kursiyerlere başarılar diledi

HAZIR BULUNULDU

Ziyarette Süleymanpaşa Kaymakamı Sayın Arslan Yurt, Tekirdağ İdare Mahkemesi Başkanı Mikail Kılıç, Tekirdağ Vergi Mahkemesi Başkanı Volkan Erdoğdu, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan Yılmaz, Süleymanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ünal Mamur ve İl Milli Eğitim Şube Müdürü Suat Aydın da hazır bulundu.

 

 

OKURYAZAR OLMAK GÜNLÜK HAYATTA ÇOK ÖNEMLİDİR

 

Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan:”Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Eşleri Hanımefendi Sayın Emine Erdoğan liderliğinde başlatılan “Okuryazarlık Seferberliği” kapsamında il genelinde kurslar açılmakta, açılan kurslara katılım artarak devam etmektedir. Okuryazar olmak günlük hayatta çok önemlidir. İstemeniz halinde kursun ikinci aşamasına da devam edebilirsiniz.” dedi.

 

 

BİLGİ ALDI

 

Okul ile ilgili okul müdürü Ersin Çakır’dan bilgi alan Ulusan, idareci ve öğretmenlerimize teşekkür ederek başarı dileklerinde bulundu.

 

Haber: Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10