Kayıtlar başladı

Ergene Belediyesi tarafından bu yıl 5'incisi düzenlenecek olan geleneksel sünnet şöleninin kayıtları başladı.

Ergene 18.04.2018 17:46:00 0
Kayıtlar başladı

Sünnet şöleninin ilçe sınırları içinde ikamet eden ve özellikle dar gelirli ailelere yönelik düzenlendiğini ifade eden yetkililer, son başvuru tarihinin 1 Haziran Cuma günü olduğunu kaydetti.

 

 

KAYIT ŞARTLARI ŞUNLAR

 

 

Kayıt şartları hakkında da bilgi veren yetkililer; ‘’ Şölen için vatandaşlar çocuğun SGK kurum bilgisi, adres ve telefon bilgileri ve nüfus cüzdanı suretiyle Velimeşe ve Ulaş Hizmet Binaları ile Sağlık Mahallesi Zübeyde Hanım Kurs Merkezi kayıt yaptırılması gerekir’’dedi.

 

 

18 HAZİRAN- 13 TEMMUZ TARİHLERİNDE ÇOCUKLAR SÜNNET EDİLECEK

 

 

Sağlık İşleri Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada Ergene Belediyesi’nin anlaşmalı olduğu özel sağlık kuruluşunda 18 Haziran- 13 Temmuz tarihleri arasından belirlenen saatlerde, hijyenik şartlar altında, uzman doktorlar tarafından çocukların sünnet edileceği ifade edildi.

 

 

GELENEKSELLEŞTİRDİĞİMİZ BİR ŞÖLEN HALİNE GELDİ

 

 

Sünnet Şöleni’nin geleneksel hale getirildiğini kaydeden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Hizmetlerimizin merkezinde insanımız var, ihtiyaçlı insanımıza yardım var. Ergene’de yaşayan mutlu insanlarımızın sayısını çoğaltma düşüncesi yer alıyor. Sünnet Şölenini, bu anlayıştan hareketle gelenekselleştirdiğimiz bir şölen haline geldi. Geçen yıl halkımızın memnuniyetle karşıladığı sünnet şöleninin, bu sene yeniden vatandaşlarımızın yoğun katılımıyla gerçekleşeceğine inanıyorum’’ dedi.

 

 

Haber: Abdullah ADIGÜZEL


0282 726 91 91
0282 747 65 10