Lösemili çocuklar yararına kermes

Çerkezköy Atatürk İlkokulu 3.sınıf öğretmen ve öğrencileri sosyal sorumluluk projesi kapsamında lösemili çocuklar yaranına okul bahçesinde kermes düzenledi.

Çerkezköy 19.04.2018 20:09:00 0
Lösemili çocuklar yararına kermes

Atatürk İlkokulu 3.sınıfı öğretmenleri, öğrencileri ve sınıf velileri  proje kapsamında lösemili çocuklar yararına kermes düzenleyerek, elde edilen geliri LÖSEV hesabına bağışlayacak. Dün okul bahçesinde stant açan öğrenciler ve veliler hazırladıkları yiyecekleri ve el emeği göz nuru eşyaları belirli ücret karşılığında sattılar.

 

 

“LÖSEMİYE DİKKAT ÇEKMEK İSTEDİK”

 

 

Hayata tutunmak için küçük bir umut ışığı arayan lösemili çocuklara bir nebze umut olabilmek adına bu etkinliğe destek olmak istediklerini kaydeden 3.sınıf öğretmenleri Yasemin Sakallı, Selma Türk, Gülseren Göl, ZülbiyeBakanoğulları, Nurten Demirtaş, Fatma Kazel, Mustafa Savaş “ Lösemiye dikkat çekmek, bu hastalık ile mücadele eden çocuklarımıza maddi ve manevi açıdan destek olmak amacıyla öğretmenlerimiz, velilerimiz ve öğrencilerimiz ile birlikte bu kermesi düzenledik. Bizler bütün çocuklarımızın her zaman yüzlerinin gülmesini, mutlu ve sağlıklı olmasını istiyoruz” dedi.

 

 

“BİRAZ OLSUN KATKIDA BULUNMAK İSTEDİK”

 

 

Atatürk İlkokulu 3.sınıfı öğrencileri ise “ Çok mutluyuz, böyle bir organizasyon düzenledik. Lösemili kardeşlerimiz için biraz olsun katkımız olduysa ne mutlu bize. Annelerimiz evlerinde yaptıkları yiyecek, gıda ve el işlerini okulun bahçesinde kurarak satışa çıkardık. Bu organizasyonda desteklerini bizden esirgemeyen öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür ediyoruz” dedi. Minik öğrencilerin aileleriyle birlikte yaptığı satışlara ilgi yoğun olurken, öğrencilere küçük yaşta yardımlaşmanın önemi aşılandı.

 

 

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10