Akay: Biz millet olarak yardımlaşmayı severiz

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, ANDA Kardeşe Vefa Derneği Tekirdağ Temsilcisi Mustafa Tokgöz ve yönetimini makamında ağırladı.

Çerkezköy 19.04.2018 20:12:00 0
Akay: Biz millet olarak yardımlaşmayı severiz

ANDA Kardeşe Vefa Derneği Tekirdağ Temsilcisi Mustafa Tokgöz, ANDA Kardeşe Vefa Derneği’nin 2014 yılında bir grup gönüllünün Suriye’de yaşanan iç savaşta mağduriyet yaşayan Türkmenlere yardım ulaştırma gayretleri ile vücut bulmaya başladığını ifade ederek “Derneğimizin Tekirdağ Temsilciliği görevini biz üstlendik. Bölgemizde yapacağımız çalışmalarla her türlü sosyal sorumluluk projesine yönelik toplumsal duyarlılığımızı artırmak istiyoruz” dedi.

 

 

DERNEKÇİLİK, ZOR VE MEŞAKKATLİ BİR İŞTİR

 

 

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Her türlü sosyal sorumluluk projelerinde bir araya gelebilmemiz lazım. Biz millet olarak paylaşmayı, yardımlaşmayı severiz. Paylaştıkça güçlenir ve büyürüz. Bu kapsamda çok anlamlı bir iş yaptığınızı biliyorum” dedi. Akay, dernek işlerinin kolay olmadığına da değinerek; “Dernekçilik, gönüllülük esasına dayalı yapılan zor ve meşakkatli bir iştir. İşinizin ne kadar zor olduğunun farkındayım. Dolayısıyla topluma yönelik yapacağınız he türlü çalışmada elimizden gelen desteği vermeye hazırız” dedi.

Haber: Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10