Arat 6.kez güven tazeledi

S.S. Çerkezköy Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi'nin 20. Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda Yılmaz Arat güven tazeleyerek 6. kez başkanlığa seçildi

Çerkezköy 22.04.2018 16:44:00 0
Arat 6.kez güven tazeledi

BAŞKAN ARAT TEK ADAY VE TEK LİSTE İLE GİRDİ

 

 S.S. Çerkezköy Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’nin 20. Olağan Genel Kurul Toplantısı Cumartesi günü Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Konferans Salonu'nda 12.00 -16.00 saatleri arasında gerçekleştirildi. Kooperatifin kayıtlı bulunan 141 üyesinden 86 üyenin katıldığı kongrede seçimlere mevcut Başkan Yılmaz Arat tek aday ve tek liste ile girdi.

 

 

DİVAN BAŞLANLIĞINI ALİ RIZA ETİ YAPTI

 

 

Kongre Divan başkanlığına S.S. 1. Nolu Tekirdağ Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ali Rıza Eti getirilirken, katip üyeliklere ise Kadir Şener ve Özer Ergün seçildi. Kongre Divanının oluşturulmasının ardından kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile devam etti. Bakanlık Temsilcisi Mehmet Furtuna gözetiminde yapılan kongrede 15 gündem maddesi görüşüldü. Gündem maddeleri tek tek okundu ve bazı gündem maddeleri üzerinde kooperatif ortakları görüş bildirdi. Tek tek oya sunulan gündem maddeleri oy çokluğuyla kabul edildi.

 

 

BAŞKAN AKAY’DA KATILDI

 

 

Kongreye Belediye Başkanı Vahap Akay, Ak Parti İlçe Başkanı Abdullah Öge, MHP İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz, S.S.1 NoluTekirdağ Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı  ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi Ali Rıza Eti, Çerkezköy Gümrük Müdürü Mahsum Bağırtan,Çorlu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi başkanı Nadir Sabancı,ÇerkezköyŞoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As,Kapaklı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Dükanlı, TSD Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya, Tekirdağ,Çorlu ve Sergen Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi başkan ve yöneticileri  ile S.S.  Çerkezköy Motorlu Taşıyıcılar Kooperatif üyeleri katıldı.

 

 

"ÇERKEZKÖY BÖLGENİN ÇEKİM MERKEZİ"

 

 

Kongrede konuşan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay,Çerkezköy’ün sanayisi ve ticari hacmi ile bölgenin çekim merkezi olduğunu belirterek “ Çerkezköybölgenin çekim merkezilerinden önde gelen isimdir. Türkiye’nin ve bölgenin güçlü sanayisi bölgemizde her gün daha da güçlü sanayi bölgesi olma yolunda hızla ilerlemektedir. Kentimizin devamlı nüfusunun artmasıyla  birlikte ticaret hacmi de devamlı artıyor.Kurumlar olarak Çerkezköy’ün geleceğini düşünmemiz lazım.Çerkezköy’ün en büyük sıkıntısı lojistiktir ve  ayni zamanda en temel sıkıntılarından biridir”dedi.

 

 

“6 AYDIR ONAY BEKLİYORUZ”

 

 

Veliköy’e yapılacak olan TIR Parkı içinde merak edilen konulara açıklık getiren Akay “ Çerkezköy’ün girişinde toplanan TIR’ları Veliköy’ de bulunan futbol sahasının yanında toplayalım, oraya bir park yapalım istedik. 60 bin dönümlük futbol sahası olan bu alanda TIR Parkı ve Kamyoncular Parkı oluşturmak için adım attık. Otoparklarla ilgili sorumluluk Büyükşehir’de olduğu için onlardan izin almamız gerekiyordu. Büyükşehir Belediye Meclisi’nde Otopark yapılması için gerekli yetkiyi aldık. Maliye Bakanlığı’ndan o alana ilişkin altı ay önce tahsis talebinde bulunduk. 6 aydır bakanlıktan tahsisi bekliyoruz. Bizim yazışmalarımız içerisinde Gümrük Müdürlüğü’nü de Veliköy’ün giriş noktasına taşımayı düşünüyoruz. Hala da düşünüyoruz. Şu an bulunduğu alan 9 bin metrekare, Veliköy’deki  yer 60 bin metrekare alan bize  uzun yıllar hayli hayli yeter. Biz artık Çerkezköy’ün girişindeki bu parkın ortadan kalksın istiyoruz. Şoförlerimiz için güzel bir lojistik merkezi açmayı düşünüyoruz.Kongrede seçilecek arkadaşlara da başarılar diliyor,kongrenin hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

 

 

YÖNETİM KURULU

 

 

Seçimlere mevcut Başkan Yılmaz Arat’ın tek listesi ile gidilirken, açık oylamada kongreye katılan üyelerin tamamının oyunu alan Yılmaz Arat 6. kez S.S. Çerkezköy Motorlu Taşıyıcılar Kooperatif  Başkanlığı'na seçildi. Kooperatif yönetim kurulu asil üyeliklerine  Erdinç Erke, Suat Kurban, Enver Karabulut, Şaban Aktaş. Denetleme Kurulu Asil Üyelerine, Fikret Nalbant, Ayhan Durmuş, Aydın Özman, üst birlik üyeliklerine ise Yılmaz Arat, Erdinç Erke seçildi.

 

 

 HER ZAMAN KOOPERATİFİMİZE SAHİP ÇIKACAĞIZ

 

 

Kongrede tekrar güven tazeleyen S.S.ÇerkezköyMotorlu Taşıyıcılar Kooperatif Başkanı Yılmaz Arat, “ Bizleri yeniden göreve getiren tüm üyelerimize şahsım ve yönetim ve denetim kurulu üyelerimiz adına çok teşekkür ediyorum. Kooperatif olarak Çerkezköy’de çok büyük birlikteliğimiz var. Allah bu birlik beraberliğimizi hiç bozmasın. İnşallah daha güzel çalışmalarla birlik ve beraberlik içinde hep birlikte kooperatifimize sahip çıkacağız.Kooperatifimizin çok daha iyi yerlere gelmesi içinde büyük bir gayret sarf ediyoruz.Kooperatifimiz bölgemizin en gözde kooperatifidir bu nedenle işimizi her zaman ciddi ve sorumluluk çerçevesi kapsamında yapmaya devam edeceğiz. Kongremizin hayırlı olmasını diliyor,hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

 

Haber/Seyit SÜREN

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10