Ataş: 24 Haziran'da Tekirdağ'da tarih yazacağız

AK Parti Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı dün akşam Çerkezköy Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirildi. Toplantıda partililere seslenen AK Parti Teşkilatlarından Sorumlu Genel Başkan

Çerkezköy 23.04.2018 15:42:00 0
Ataş: 24 Haziran

Toplantıya AK Parti Teşkilatlarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcı Mustafa Ataş, Trakya Bölge Koordinatörü Mehmet Ali Okur, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel, AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel, Ayşe Doğan ve Metin Akgün, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, AK Parti İl, ilçe, gençlik ve kadın kolları yönetimleri ile partililer katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından divan seçildi. Divan başkanlığına Abdullah Öğe seçilirken, divan başkan yardımcılığına Metin Kanat, katip üyeliklere Meral Topçu, Sebahattin Birsöz ve Hasan Alp seçildi.

 

 

“BAŞKAN YAPMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

 

 

Divan heyetinin seçilmesinin ardından salondaki partililere AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yer aldığı video klip izletildi. AK Parti’de görev yapmanın her adama nasip olmayacağını kaydeden AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe “ Bugün bizlere ev sahibi olma fırsatı veren il teşkilatına teşekkür ediyorum. AK Parti’de siyaset yapmak gönül işidir. Bizler Tekirdağ’ın tüm teşkilatları olarak bu vebalin farkındayız. Tekirdağ’ın tüm teşkilatları olarak bu vebalin de farkındayız. Cumhuriyet Halk Partisi’ndeki siyasiler gibi lobilere ülkesini şikayet eden, teröristleri hapishanelerde ziyaret eden, Afrin’de ne işimiz var? diyenlerden değiliz.  Bizler önümüze konulan her hedefe ulaşmak için elimizden gelen gayreti gösterdik. 4 yıldır görevdeyiz. Bu süreçte tüm seçim çalışmalarında sahadaydık. 24 Haziran’da yapılacak genel seçimde reisimizi başkan yapmak için kapı kapı dolaşacağız, çalışacağız. Bu teşkilatlarda, menfaat güdenleri bu partide tutmayacağız. Devletimiz, milletimiz, mazlumlar için kapı kapı dolaşacağız. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı başkan yapacağız” dedi.

 

 

“YORULMAK HARAM OLSUN”

 

 

Öğe’nin ardından konuşan AK Parti İl Başkanı Cüneyt Yüksel “ 1,5 yıldır Tekirdağ’ın 11 ilçesi ile çalışmalar yapıyoruz. Büyük ve çalışkan bir teşkilatız. 11 bin kişilik dev kadrosu ile seçimlere hazırız. Yorulmaksızın çalışacağız. Bu teşkilatlara 24 Haziran akşamına kadar oturmak, uyumak haram olsun.  Sayın başkanım biz, gösterdiğiniz güveni yerine getirmek için, reisimize verdiğimiz sözü tutmak için, durmadan çalışmaya ant içtik” diye konuştu.

 

 

“HESABINI TEK TEK SORACAKTIR”

 

 

Konuşmasının devamında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yüklenen Yüksel “ Bugün Kılıçdaroğlu’nun CHP’sinden İYİ Parti’ye 15 vekilin geçtiğini öğrendik. Topunuz geçse ne yazar. Geçtiğimiz günlerde kendisi ‘Osmanlı Türklere zulüm etmiştir’ sözlerini sarf etmiştir. Sen balkanların fatihi, Anadolu’nun, Asya’nın, Avrupa’nın ve en önemlisi milletimizin gönüllerinin fatihi Osmanlıya zulüm etti diyerek hakaret edemezsin. O Osmanlı ki; torunlarından Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Alpaslan Türkeş ve ümmetin umudu olan Recep Tayyip Erdoğan çıkmış.  Sen uğruna 100 binlerce şehit verilmiş şanlı al bayrağımıza da alçak diyemezsin. O bayrak ki bu büyük milletin şerefi ve namusudur. Sana çiğnetmez, buna gücünde yetmez. Bu millet dediklerinin hesabını senden tek tek soracaktır. 24 Haziran’daki seçimlerde AK Parti olarak 7 milletvekilinin de hepsine talibiz'' dedi. 

 


“TEKİRDAĞ 24 HAZİRAN’A HAZIR”

 

 

Programda konuşan AK Parti Tekirdağ Milletvekili Metin Akgün”  Biz genel siyasetimizi Ankara’da yapıyoruz. Yerel siyaseti de sizler burada çalışıyorsunuz. Bugün altı ay öncesinden hazırladığımız sandık kurulları Cumhurbaşkanımızın karar vermesiyle ne kadar hazır olduğumuzu gösterdik. Tekirdağ ve tüm teşkilatlar 24 Haziran’a hazır. Allah nasip ederse 24 Haziran akşamı sandıkları patlamaya var mısınız? Bizlerde sizlere layık olmak için Sayın Cumhurbaşkanımızı o sandıklarda mahcup etmemek için mutlu şekilde çalışmalarımıza tüm gücümüzle devam edeceğiz.” diye konuştu.

 

 

“GÜÇLÜ BİR ŞEKİLDE ÇALIŞALIM”

 

 

Akgün’ün ardından konuşma gerçekleştiren AK Parti Tekirdağ Milletvekili Dt. Ayşe Doğan“Türkiye yeni bir adım daha atmak üzere. Devletimiz, milletimiz ve ümmet için çok önemli bir karar verildi. Bu kararı sürekli gündeme getiren talepte bulunan sözde ana muhalefet partisi karar alındığı anda oturdu kaldı. Bizim teşkilatlarımız, Cumhurbaşkanımız ve bütün kademede oturan kardeşlerimiz koltuk sevdalısı değildir. 24 Haziran, bu ülkenin bir mücadelesidir, kurtuluş savaşıdır. Milletimizin, ülkemizin geleceğini inşa ediyoruz. Cumhurbaşkanımız aldığı kararında kendini değil milletini düşünmüştür. Bakıyoruz ki, birileri daha adaylığını dahi açıklayamıyor fakat hazırız diyorlar.  16 Nisan’da bu millet sistemi onayladı. Geriye reisimiz başkan yapmak kaldı. Hedef 24 Haziran. Yeter ki gelecek nesiller güçlü olsun diye doğru atalım. Bizim teşkilatlarımız her daim sahadadır. El birliği ile dış güçlerden gelen sesi, içerden gelen muhalefetin seslerini hep beraber susturacağız. Milletin bekası ve ülkenin geleceği için tekrar yollardayız. Teşkilatlarda ufak tefek kırgınlıkları bırakalım. Birlik ve beraberlik içinde çalışmalıyız. Bu dönem Tekirdağ’da 4-5 vekil çıkartacaktır. Yeter ki ‘ben oldum sen oldun’ derdine düşmeyip hep beraber güçlü bir şekilde çalışalım” dedi.

 

 

“ÇOK DİKKATLİ OLMAMIZ GEREKİYOR”

 

 

Ayşe Doğan’ın ardından konuşan AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel“ Son dönemdeki olaylar siyasal gelişmeler 24 Haziran’daki seçimleri erken hale getirdi. Bizler içerisinde olduğumuz partide her gün için seçimlere hazırdık. Diğer partiler önce kendi içlerindeki hesaplaşmalarını yapsınlar. Bugün CHP’liler yine ipe un sermeye başladılar. İster 15 vekil gitsin ister 25. Bizim güvencemiz milletimizdir. Milletimizin yolunda bugün olduğu gibi bundan sonra da teşkilat mensuplarıyla birlikte ilerlemeye devam edeceğiz. Tekirdağ’da eminim ki çok sayıda kardeşlerimiz aday adayı çıkacaktır. Bu süreçte kimse kimsenin kalbini kırmasın, herkes kendini tanıtma ve anlatma gayretinde olsun. Biz büyük bir aileyiz. Çok dikkatli olmamız gerekiyor. Sandıklardan AK Parti’nin mührü çıksın diye çalışacağız. Sandık görevlilerimizden, mahalle başkanlarımıza kadar herkesin 24 Haziran’a kadar yorulmadan, usanmadan çalışacağına yürekten inanıyorum. Bu millet Recep Tayyip Erdoğan’ı Başkan yapacaktır. Yine mecliste AK Parti’yi çoğunlukta iktidara taşıyacaktır. Halktan aldığımız gücü halka vererek inşallah 21.yüzyılın Türkiye’sini hep birlikte oluşturacağız” dedi.

 

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

 

Programda sahneye davet edilen AK Parti Teşkilatlarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş konuşma gerçekleştirdi. Ataş “ Bu organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Ev sahibi Çerkezköy ilçe teşkilatımız ve ilçe başkanımız Abdullah Öğe kardeşime teşekkür ediyorum.  Adını Türk siyaset tarihine altın harflerle yazan siz isimsiz kahramanlara teşekkür ediyorum. Kadın Kollarımız, kazandığımız tüm seçimlerin isimsiz kahramanlarıdır. Özellikle bu seçimlerde yılmadan çalışan Gençlik Kollarımıza da teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız İyi ki Ak Parti’de Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte yol yürümeyi, kutlu davanın kutlu yolcuları olduğunuz için teşekkür ediyorum. Sizlerle birlikte yol yürümenin onurunu yaşatan rabbime şükrediyorum ” açıklamasında bulundu.

 

 

“SONUÇ ALAMADILAR”

 

 

Ataş “ Önümüzde yürüyecek çok yol, yapacak çok işimiz var. Her ne kadar AK Parti’nin önünü kesmeye çalışsalar da bugüne kadar muvaffak olamadılar. Biz tertemiz siyaset yaptığımız üzere ne yaparlarsa yapsınlar asla bu milletin önünü kesemeyecekler, bu ülkenin kalkınmasına ve gelişmesine karşı çıkaramayacaklar. Başaramayacaklar, bayrağımızı indiremeyecekler, ezanlarımızı susturamayacaklar. Bu milletin önünü kesemeyecekler. Allah’a şükürler olsun 16 yıldır iktidardayız.

Girdiğimiz 3 tane yerel, 5 genel, 3 referandum ve bir Cumhurbaşkanlığı seçiminde nasıl ki başaramadılar, bu milletle yol yürümeyi beceremeyenler bugünde seçimi kaybedecekler. 2007 yılında e-muhtıra vermek suretiyle hükümet üzerinde kumpas kurmaya çalıştılar. Başarılı olamadılar. 2008 yılında AK Parti’ye kapatma davası açtılar. 2013’te gezi olayları ile Türkiye’yi Suriye’ye çevirmeye çalıştılar. 2013’ün 17-25 Aralık ayında hükümete karşı kumpas yapmaya çalıştılar. 2014 Ocak ayında MİT tırlarına karşı yapılan operasyonla hükümetimizi terör örgütlerine silah yardımı yapıyor  alçaklığını dış dünyaya teşhir etmeye çalıştılar. 7 Haziran 2015 seçimlerinde AK Parti tek başına iktidar olma sayısına erişemedi.  O koalisyon olamama dönemlerinde Kobani olaylarını çıkardılar. Demokrasi şarkılarını söyleyenler şimdi hapishanedeler. O kişiyi demokrasi kahramanı ilan etmeye çalıştılar. Sonuç alamadılar. 1 Kasım seçimlerinde tek başına iktidar olduktan sonra alçak fetö mensupları 15 Temmuz’da bu millete karşı milletin silahlarını doğrulttular. Bu ülkeyi işgal etmeyi sinsi bir şekilde hesapladılar, planladılar. Hamdolsun 15 Temmuz’da sonuç elde edemediler. Bu ülkenin başında Recep Tayyip Erdoğan gibi bir lider vardı, 15 Temmuz gecesi hainler bunu hesap edemediler. Kurtuluş savaşında, Sakarya’da, Dumlupınar’da Çanakkale’de karşı çıktıysak 15 Temmuz’da da bu millet tarih yazdı. Masum toplulukların ve milletlerin ortak sesi olan Recep Tayyip Erdoğan sayesinde bu başarıları kazandık. Bu millet hain çetelere müsaade etmediyse 24 Haziran’da da yeni bir tarih yazmak için de fırsat vermeyecektir. Milletin oylarını alarak büyük bir başarıyla Cumhurbaşkanımızı bu ülkede başkan seçmeye hazır mısınız?“ diye konuştu.

 

 

“TÜRKİYE’DE YENİ BİR DÖNEM BAŞLAYACAK”

 

 

24 Haziran’da gerçekleştirilecek seçimlerin neden erkene alındığını açıklayan Ataş  “ 15 Temmuz darbe girişiminin ardından terör örgütleri Suriye ve Irak’ın kuzeyinde ülkemize işgal girişiminde bulundular. 15 Temmuz darbe girişimi başarılı olsaydı terör örgütleri ülkemizi işgal edeceklerdi. Liderimiz bu tehlikeyi gördüğü için ilk olarak Fırat Kalkanı arkasından Zeytin Dalı operasyonu ile terör örgütlerine güvenlik güçlerimiz, Mehmetçiğimiz ve Özgür Suriye Ordusu gereken cevabı vermiştir. Ancak bunların sinsi planları kapalı kapılar arkasında devam ediyor. 24 Haziran seçimleri bu yüzden erken yapılacak. Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan bu tehlikeyi hissetti. MHP lideri Devlet Bahçeli grup toplantısında yaptığı teklifi değerlendirmeye alan Genel Başkanımız seçimleri erkene alınması kararını verdi. Bu ülkenin önünü kesmek isteyenlerin hesapları tutmayacaktır. Erken olması o planları bozdu. Türkiye inşallah yerli ve milli siyaset duruşu,AK Parti- MHP ittifakı ile Türkiye’de çok ciddi başarı ile seçim sonuçlandırılacaktır. Gelecek yüz yılı etkileyecek çok önemli dönemeci 24 Haziran’da aşacağız. Türkiye’de yeni dönem başlayacaktır. Türkiye’de yeni bir yönetim sistemi devreye girecek” dedi.

 

 

“TARİH YAZACAKSINIZ”

 

 

Ak Parti’nin Tekirdağ’da tarih yazacağını kaydeden Ataş “ Tekirdağ’da 30 Mart yerel seçimlerinden sonra yüzde 38’in üstüne çıkamadık. Önümüzdeki seçimlerde Tekirdağ’da yüzde 50’lerin üzerine çıkarak tarih ve destan yazacağız. 11 ilçe, 670 mahalle 2324 sandığımız var. İnanıyorum ki Tekirdağ teşkilatımız bu kararlı yürüyüşünde iyi bir sonuç alacaktır. Referandumda başarılı olan ilçelerimiz Çerkezköy ve Kapaklı bu seçimde de oylarını artıracaktır. Yeni bir heyecan ile Çorlu teşkilatımızın da tarih yazacağına inancım sonsuzdur. Çorlu 260 bin seçmenle yeni bir tarih yazacaktır. Tekirdağ’da yüzde 50’nin üzerinde oy almaya hazır mısınız. Ben buna inanıyorum. 2019 yerel seçimlerinde Tekirdağ Büyükşehir Belediyse ive 11 ilçeyi almak suretiyle yeni bir tarih yazmaya hazır mısınız? İnanıyorsanız başarırsınız” diyerek konuşmasını tamamladı.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10