''Yerli otomobil projesi bölgemiz için önemli proje''

Çorlu Ticaret Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, beraberindeki heyet ile birlikte TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'na ziyarette bulunarak yerli otomobilin Çorlu'da üretilmesi içi

Çorlu 24.04.2018 13:43:00 0

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) heyeti, Çorlu’da yerli otomobilin üretilmesi için dosyayı  sunmak amacıyla Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu ziyaret etti.

 

ZİYARETTE HEYET YER ALDI

 

Çorlu TSO heyetinde Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Hüseyin Ersoy, Haluk Perçin Bayındır, Meclis Başkan Yardımcıları Umut Güngör, Faysal Çakmak, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Kaya Kumyol, Yönetim Kurulu Üyeleri; Haşim Yiğit, Müslüm Kahraman, Zeynel Yurtseven, Cem Tunalı, Mehmet Manav, Ertuğrul Adıgüzel ve Genel Sekreter İbrahim Karağöz yer aldı.

 

YERLİ ARAÇ ÜRETİMİ BAŞTA OLMAK ÜZERE BİRÇOK KONUDA DESTEK ALDIK

 

Yerli otomobilin Çorlu’da üretilmesi için dosyayı Hisarcıklıoğlu’na sunan Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan “TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu Başkanımızdan konferans salonumuz ve yerli araç üretimi başta olmak üzere birçok konuda destek aldık. Özellikle yerli otomobil projesi bölgemiz için çok önemli bir projedir. Bunun için bölgemizde birlikte çalışacağız, kendileri de bize destek verecek. Aynı zamanda odamız üyelerine verilecek olan nefes kredisinin artırılacağını ifade etti. Kendisine tüm Çorlu adına teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

 

ÇORLU, TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK İLÇELERİNDEN BİRİ

 

Çorlu TSO Heyeti, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile birlikte Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci’yi de ziyaret etti. Ziyarette Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Bakan Tüfenkci’ye Çorlu TSO’nun faaliyeti ve projeleri hakkında bilgi verdi. Bakan Tüfenkci de “Çorlu bölgenin parlayan yıldızı ve Türkiye’nin en büyük ilçelerinden biri. Büyüme potansiyeli, sanayi üretimi, insan kaynakları, ulaşım ağları ve lojistik konumu itibariyle, çok farklı bir konuma gelecek” dedi.

 

Haber: Metin KARA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10