Cumhuriyet Mahallesi'ne 300 araçlık otopark

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Cumhuriyet Mahallesinde devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Akay, mahalleye 300 araç kapasitesinde açık otopark yapılacağını kaydetti.

Çerkezköy 26.04.2018 10:38:00 0
Cumhuriyet Mahallesi

ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

 

Cumhuriyet Mahallesi’nde 300 araçlık açık otopark yapım çalışmalarına başlanıldığını ifade eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “ Kartal Tepe Piknik Alanı’nda yapılan çalışmalar neticesinde vatandaşlarımız buraya akın etmeye başladı. Dolayısıyla bölgede bir otopark ihtiyacı oluştu. Kartal Tepe Piknik Alanı bölgesinde yapımına başladığımız 300 araçlık açık otopark ile bu ihtiyacı karşılamış olacağız. Cumhuriyet Mahallemizde artan hızlı yapılaşmayla birlikte yeni imar yollarının açılmasına da aralıksız devam ediyor” diye konuştu.

 

HAZİRAN AYINDA AÇILACAK

 

Mahallede sağlık ocağının da yapılacağını kaydeden Akay” Bu sağlık ocağının hemen arka tarafında bir Pazar Yeri oluşturuyoruz. Çalışmaların tamamlanmasının ardından daha önce Kartaltepe Piknik ve Mesire Alanı’nı önünde tezgahını açan Pazar esnafımız, bundan sonra tezgahını yeni belirlenen Pazar Yeri alanında açacak” diye konuştu.Akay daha sonra ise yapımı devam eden Kapalı Pazar yerinde incelemelerde bulundu. Akay, Haziran ayı içinde Kapalı Pazar Yeri’nin vatandaşlarımızın kullanımına açılacağını ifade etti. Çolakoğlu Sokakta devam eden düzenleme çalışmalarını da inceleyen Akay “Çalışmalar kapsamında bölgede bulunan park duvarı yıkılarak yol genişleyecek. Bundan sonraki süreçte kaldırım ve asfaltlama çalışmaları ile Çolakoğlu Sokağımızı yeni görünümüne kavuşturmuş olacağız” dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10