"Üyelerimizin yaşamlarını kolaylaştırıyoruz"

Türk metal Sendikası Çerkezköy Şubesi indirim anlaşmalarına hız kesmeden devam ederken dün de Kapaklı'da faaliyet gösteren Gökkuşağı Çocuk Aktivite Merkezi ile indirim anlaşması yaptı.

Çerkezköy 27.04.2018 16:02:00 0
"Üyelerimizin yaşamlarını kolaylaştırıyoruz"

Türk-İş Tekirdağ İl Temsilcisi Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, Gökkuşağı Çocuk Aktivite Merkezi ile imzaladığımız indirim anlaşması ile sendika üyelerimiz ve birinci derecedeki yakınları kurumun verdiği hafta içi hizmetlerinin güncel fiyatları üzerinden yüzde 15 indirimden yararlanacaklardır. Ayrıca kayıt yaptıran üyelerimiz ilk altı ay bir hafta ücretsiz hizmet alacaklardır. Gökkuşağı Çocuk Aktivite Merkezi Genel Koordinatörü Meltem Aytek ile imzaladığımız indirim anlaşması protokolümüzün tüm Türk-İş Konfederasyonu’na bağlı üyelerimiz yararlanacaktır. Bu indirim anlaşmasının tüm üyelerimize ve teşkilatlarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. İndirim anlaşmalarıyla üyelerimizin yaşamlarını kolaylaştırmaya devam ediyoruz” dedi.

 

  EN İYİ ŞEKİLDE HİZMET VERECEĞİZ

 

Gökkuşağı Çocuk Aktivite Merkezi Genel Koordinatörü Meltem Aytek de, “Türk Metal Sendikası ile yaptığımız indirim anlaşmasından mutluluk duyuyoruz. Ülkemizin önde gelen büyük işçi hareketinin lokomotifi olan Türk Metal Sendikası’nın Trakya Bölgesi’nde  yaklaşık 15 bin üyeye sahip  olan Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi ile yaptığımız indirim anlaşmasından mutluluk duyuyoruz.Sendika üyelerine ve birinci derecedeki yakınları ile Türk-İş Federasyonu’na bağlı sendika üyeleri kurumumuzun hizmetlerinden en iyi şekilde  yüzde on beş indirimli olarak yararlanacaklardır. İndirim anlaşmamızın hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

Haber/Seyit SÜREN

 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10