İrem Zirve Öğrenci Servisleri 2'nci şubesini açtı

Çerkezköy'de 2001 yılından bu yana hizmet veren S.S. 91 Nolu İrem Öğrenci Servisleri Kooperatifi, Zirve Öğrenci Servisleri Kooperatifi ile birleşmesiyle birlikte İrem Zirve Öğrenci Servisleri olarak şub

Çerkezköy 30.04.2018 15:45:00 0
İrem Zirve Öğrenci Servisleri 2

İrem Zirve Öğrenci Servisleri, Kapaklı İnönü Mahallesi No: 23’te ilk şubesini açmasının ardından Kızılpınar Mahallesi İstiklal Caddesi Hacı Sokak Atatürk İlköğretim karşısı No:28’de 2’nci şubesini açtı.

 

 

‘’ALLAH UTANDIRMASIN’’

 

S.S. 91 Nolu İrem Öğrenci Servisleri Kooperatifi Başkan Yardımcısı Cengiz Metin açılışta yaptığı konuşmada; ‘’Kısa süre önce İrem Zirve kooperatiflerinin birleşmesi ile 110 araçlık bir araç gücüne ulaşmış bulunmaktayız. Dolayısıyla Kapaklı’da Çerkezköy’de Kızılpınar’da Veliköy’de Karaağaç’ta tüm okullarda hizmet vermekteyiz. Okullarımızı öğrencilerimize ailelerimize daha yakın olmak ve daha iyi hizmet vermek adına Kapaklı’da 1’inci şubemizin açılışını yaptıktan sonra bugün de Kızılpınar’da 2’nci şubemizi açmaktayız. Kızılpınar’da çalışan arkadaşlarımıza ve tüm İrem Zirve ailesine hayırlı olsun. Allah utandırmasın’’ dedi.

 

 

"İHTİYAÇ OLAN HER YERDE ŞUBELERİMİZİ AÇMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

 

S.S. Çerkezköy Zirve Öğrenci ve Personel Servisleri Kooperatifi Başkanı Sinan Başak da; ‘’Sürekli artan nüfustan dolayı böyle bir ihtiyaç doğdu. Sürekli büyüyoruz ve inşallah büyümeye devam edeceğiz. İrem Zirve Öğrenci Servisleri olarak daha iyi hizmet vermeye devam edeceğiz. İhtiyaç olan her yerde şubelerimizi açmaya devam edeceğiz. Hayırlı uğurlu olsun. ‘’ dedi.

 

 

‘’BİRLİKTEN GÜÇ DOĞAR’’

 

S.S. 91 Nolu İrem Öğrenci Servisleri Kooperatifi Başkanı Hayrettin Vatansever de; ‘’ Tüm vatandaşlarımıza hizmet vermekteyiz. Asıl amacımız çocuklarımızı sağlıklı huzurlu en kısa zamanda okullara gidip götürmektir. Ve esnafımızda huzurlu bir şekilde çalışsın para kazansın.  Bugün 2’nci şubemizi açtık. İnşallah ilerleyen günlerde ihtiyaç duyulan diğer yerlerde de şubelerimizi açacağız. Ben ayrıca Cengiz Metin arkadaşıma ve S.S. 91 Nolu İrem Öğrenci Servisleri Kooperatifi teşekkür ediyorum. Hep beraber elimizi taşın altına koyduğumuzda o taş ne kadar ağır olursa olsun altından kalkarız. Birlikten güç doğar’’ dedi.

 

 

"BUNLAR ÖNEMLİ ÇALIŞMALAR"

 

Son olarak konuşma yapan Çerkezköy Şoförler Ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As; ‘’  Şoför esnafımızın her geçen gün öğrenci servislerinin açılışlarını yapmak zaman zaman bunları mahallelere yaymak hepimizin hoşuna gidiyor. Yönetim olarak ilerleyen günlerde daha da artacağını düşünüyorum. Çünkü burası göç alıyor. Çerkezköy, Kapaklı’daki bu göçle beraber şube açılışları artık bizim olmazsa olmazımız. Öğrenci servislerinin bir çatı altında toplanması tabii ki hepimizin temennisi. Olacağına da inanıyorum. Geç olmasına rağmen şu anda önümüzdeki yıl tekli eğitime herhalde büyük okullarda devam edecek. Ama öğrenci servis araçları artarak burada öğrenci sayısının artması ile birlikte öğrenci servis araçlarının bu düzene ayak uydurması açısından bir düzende birleşmesi bizim açımızdan çok önemli olduğunu düşünüyorum.  En azından şu anda hem öğrenci velilerini hem öğrencileri rahatlatacak esnafımıza da ilerleyen günlerde maddi anlamda destek verecek kaliteyi ortaya çıkaracak. Bununla beraber hizmeti öne çıkaracak bir çalışma var şu anda bunları görmek bizim hoşumuza gidiyor. Çok önemli bir çalışma bunlar yani burada arkadaşların işlerine ne kadar ciddi baktıklarını görmek lazım. En önemlisi bu. Sadece kendileri tarafından bakmıyorlar. Öğrenci velileri öğrenciler tarafından trafik akışını rahatlatmak yani bunları hepsi paralelinde dahil edildiği zaman ortaya çıkıyor ki bunların meyveleri önümüzdeki yıllarda daha da net bir şekilde alınacaktır’’ dedi.

 

 

AÇILIŞ KURDELESİ KESİLDİ

 

Konuşmaların ardından 2’nci şubenin açılış kurdelesini Çerkezköy Şoförler Ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As, S.S. 91 Nolu İrem Öğrenci Servisleri Kooperatifi Başkanı Hayrettin Vatansever, S.S. Çerkezköy Zirve Öğrenci ve Personel Servisleri Kooperatifi Başkanı Sinan Başak, S.S. 91 Nolu İrem Öğrenci Servisleri Kooperatifi Başkan Yardımcısı Cengiz Metin ve kooperatif üyeleri kesti. Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından dua okunmasıyla birlikte açılış programı sona erdi.

 

Haber: Hilal ÇARIKÇI


0282 726 91 91
0282 747 65 10