Uğur'lu öğrencilerden huzurevine ziyaret

Özel Çerkezköy Uğur Ortaokulu ve Anadolu Lisesi öğrencileri ve okul aile birliği yönetim kurulu üyeleri önceki gün Çorlu Huzurevi'ni ziyaret etti. Ziyaretin öğrencilere yardımlaşma, yaşlılara

Çerkezköy 30.04.2018 18:05:00 0
Uğur

YAŞLILARA YAPTIKLARI RESİMLERİ HEDİYE ETTİLER

 

Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında huzurevinde bulunan yaşlılar için okul aile birliği ve öğrenci velilerinin desteği ile başlatılan pijama yardımı kampanyasıyla toplanan 85 adet pijama takımı huzurevi sakinlerine hediye edildi. Uğur Okulları 7-A Sınıfı öğrencileri ve Görsel Sanatlar Öğretmeni Bahar Hilmiyeri’nin birlikte yaptığı yağlı boya manzara resmi tablosu da yaşlılara hediye edildi. Ayrıca Anadolu Lisesi öğrencilerinin ve müzik öğretmeni Hüner Hazal Müyesser’in hazırladığı mini konser verildi.

 

ÖĞRENCİLERİMİZE YARDIMLAŞMA,YAŞLILARA SAYGI DUYMA VE ERDEMLİ DAVRANIŞLAR KAZANDIRIYORUZ

 

Etkinliğe katılan Uğur Okulları Ortaokul Müdürü Tuğba Zenginal, “Öğrencilerimize yardımlaşma, yaşlılara saygı duyma gibi erdemli davranışların kazanılması amacıyla okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Selim Müren ve Rehber Öğretmenimiz Mehtap Kıycıoğlu’nun öncülük ettiği, okul aile birliğimiz ve okul velilerimiz tarafından desteklenen sosyal sorumluluk projemizi gerçekleştik, toplanan yardımlarla 85 tane pijama takımı ve çeşitli hediyeler aldık. Oradaki tonton amcaların ve teyzelerin mutlu olduğunu ve eğlendiğini görünce biz de çok mutlu olduk’’ dedi.  

 

Haber/Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10