Sucu'ya partililerden tam destek

1 Kasım 2015 milletvekili seçimlerinde CHP'den 5.sıra milletvekili adayı olan Arzu Mandalı Sucu 24 Haziran'da yapılacak olan milletvekili seçimleri öncesi CHP ilçe teşkilatı önünde gövde gösterisi

Çerkezköy 30.04.2018 20:56:00 0
Sucu

 

Dün saat 17.30’da gerçekleştirilen aday adaylık programına Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban, Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Çerkezköy Belediye Başkan Vekili Serdar Ürkmez, CHP Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı, Türkiye Sakatlar Derneği Kapaklı Şube Başkanı Hayati Çakan, Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şube Başkanı Mustafa Zümbül, Kızılay Derneği Çerkezköy Şube Başkanın Ertan Aşut, Kapaklı Belediye Eski Başkan Vekili Ayhan Arslan, Kapaklı Sitespor Kulübü Başkanı Ersan Karamehmetoğlu, Kapaklı Pazarcılar Derneği Başkanı Sedat Şen, Kapaklı Kent Konseyi Başkanı Arzu Özdemir, Kapaklı-Çerkezköy Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Ziyaeddin Dubaz, Havzalılar Derneği Başkanı Zarif Çavdar, Kömürköylüler Derneği Başkanı Seyfi Özgerçek, CHP Çerkezköy İlçe Eski Başkanlarından Metin Dönmez, Birol Öztürk, Kapaklı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Dükanlı, Saray Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Özen, Saray Süt Birliği Başkanı Fikret Özer, CHP Saray, Muratlı, Çerkezköy, Malkara, Şarköy, Süleymanpaşa ilçe yöneticileri ile çok sayıda vatandaş katıldı. 

 

 

“HAYIRLI OLSUN”

 

 

Programda ilk olarak konuşan CHP Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin, böyle özel ve güzel günde kendilerini yalnız bırakmayan partililere teşekkür etti. Seçkin” Bütün vatandaşlarımızın Berat kandilini kutluyorum. Ülkemize barış, huzur getirmesini temenni ediyorum. Bugün Arzu Mandalı Sucu aday adaylığını açıklayıp kendini tanıtacak. CHP Kapaklı teşkilatı olarak seçimlerin startını verdik. Her şeyin hayırlı uğurlu olmasını sonunun da başarılı olmasını temenni ediyorum” dedi.

 

 

“ÜLKE SEÇİME SÜRÜKLENMİŞTİR”

 

 

Kendisini yalnız bırakmayan partililere teşekkür ederek konuşmasına başlayan CHP Tekirdağ Milletvekili aday adayı Arzu Mandalı Sucu “ Ülkemiz çok zorlu bir süreçten geçiyor. Çılgınca oradan buraya savrulurken, yangından mal kaçırır gibi bir seçime sürükleniyoruz. Henüz ne olduğunu anlamadan Ağustos’a erken derken, Haziran 24’üne bir seçim startı verildi. Elbetteki biz her gün her seçimi bir sonraki seçimin ertesi günü başladığımızı biliyoruz. Fakat ekonominin alt üst edildiği, terörün bu kadar hortladığı, gencecik çocuklarımızın sınır ötesine hapsedildiği bu atmosferde Ortadoğu bataklığında can çekişirken ve daha da kötü OHAL varken ülke apar topar seçime sürüklenmiştir. Bugün Ergene’de bir şehit verdik. Yüreğimiz yangın yeri ama hepsine borçluyuz. Bu vatanı tüm şehit kardeşlerimize tüm emek veren herkese borçluyuz. Herkes bu borcunu bir şekilde ödemek zorundadır. Vatanını kim seviyorsa sonuna kadar çalışmak zorundadır. Bende bildiğim yolu seçtim. Bu kaos ortamında bu kadar üzerimize gelindiği, kadınlarımızın çocuklarımızın hırpalandığı atmosferde bu kadar zorlandığı süreçte genç Atatürkçü bir kadın olarak taşın altına elimi koymaya karar verdim. Görüyorum ki doğru yoldayım. İnanıyorum partim bana bu görevi ister versin ister vermesin ben her zaman Cumhuriyet Halk Partisi’nin, Atatürk’ün yılmaz bir neferi olarak kalacağım” dedi.

 

 

“TEKİRDAĞ’I KARIŞ KARIŞ GEZDİK”

 

 

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ milletvekili aday adaylığını açıklayan Sucu “ Cumhuriyeti, Atatürk ve inkılaplarını sonuna kadar savunacağıma ve bunun için vatana bir evlat yetiştireceğime huzurlarınızda söz veriyorum. Allah bana nasip ederse doğdum bu topraklarda ben çocukken köy olan şimdi de ilçe olan Kapaklı’dabüyük bir gururla milletvekili aday adaylığımı herkese duyuruyorum. Ailem yıllarca bu topraklara hizmet etti. Bende çocukluğumdan bu yana öğrendiklerimi, ektiklerimi biçme zamanını göreceğimize hep birlikte inanıyorum. Gönül isterki vakit olsaydı bir ön seçim gerçekleşmiş olsaydı. Şükürler olsun ön seçimde Cumhuriyet Halk Partisi üyeleri bana çok güzel bir görev verdi. Ben ön seçimden dördüncü çıktım. Birlikte olduğumuz altı aday arkadaşla birlikte Tekirdağ’ı karış karış gezdik. Yılmadan, azimle hiç pes etmeden bütün baskılara ve yıldırmalara rağmen aynı aşkla ve daha fazla genç ve kadın ile tüm Tekirdağ’ı karış karış gezmek için hazırım” diye konuştu.

 

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

 

Sucu “ Bugün burada partime bakmadan bana güvendiği için burada olan, beni telefonla arayan başka parti mensuplarına ve tüm dostlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Bugün tüm Tekirdağ örgütü de beni yalnız bırakmadı. 2 dönemdir beraber gezdiğimiz, el ele, omuz omuza Tekirdağ karış karıştığımız partililerimize de sonsuz şükranlarımı sunuyorum. İnşallah güneşi Selanik’ten doğduğu gibi yine batıdan doğurarak ülkemize aydınlığı yeniden batıdan getireceğiz. Güneşe dönen gündöndüler gibi Trakya’dan ışığı yakmak ümidiyle herkese sevgilerimizi sunuyorum” dedi. Arzu Mandalı Sucu’nun basın açıklamasına partililer yoğun ilgi gösterirken, program toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

 

 

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10