Aday adaylarından ilçe teşkilatına ziyaret

24 Haziran'da gerçekleştirilecek genel seçimleri öncesi AK Parti'den Tekirdağ milletvekili aday adaylığını açıklayan Ali Gümüş ve Mestan Özcan AK Parti Çerkezköy Teşkilatına ziyaret

Çerkezköy 1.05.2018 18:27:00 0
Aday adaylarından ilçe teşkilatına ziyaret

“TEKİRDAĞ’A HİZMET İÇİN YOLA ÇIKTIM”

AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı Başkanı Ercan Tanışık ve teşkilat üyeleriyle görüşen AK Parti Tekirdağ Milletvekili aday adayı Mestan Özcan, aday adaylığı sürecinde destek istedi. Özcan, Tekirdağ’a hizmet için bu yola çıktığını belirterek “ İnşallah bu görev bize nasip olursa Tekirdağ’a güzel hizmetler yapma arzusu içerisindeyim” dedi. AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Ercan Tanışık da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirip Özcan’a başarı dileğinde bulundu.

“GECE GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIM”

Ak Parti Tekirdağ Milletvekili aday adaylarından olan Ali Gümüş’te AK Parti Çerkezköy İlçe teşkilatına ziyaret gerçekleştirdi. Gümüş, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Ercan Tanışık ve partililerle seçim süresi ve çalışmaları hakkında istişarede bulundu. 24 Haziran’da yapılacak olan erken seçimlerin önemine vurgu yapan AK Parti Tekirdağ Milletvekili aday adayı Ali Gümüş, kutlu davada görev verilse de verilmese de partisinin bir neferi olarak 24 Haziran’a kadar gece gündüz demeden çalışacağını söyledi. Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Ercan Tanışık ise Gümüş’e aday adaylığının hayırlı olmasını dileyerek çalışmalarında başarılar diledi.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10